Ar fi doua variante:1. tipa se simte amenintata de tine oarecum si face asta de frica ca tu ai putea primi mai multa atentie ca ea si astfel prefera sa te aiba aproape ca sa te poata tine sub control
2. tipei chiar ii pare rau pentru comportamentul ei.si-a dat seama ca era gresit ce facea si vrea sa se indrepte.
daca te vei impaca cu ei, cel mai bine ar fi sa fii ceva mai retinuta fata de ea pana ce iti dovedeste ca e de increde.nu ii spune secrete de alea tale sau chestii pe care le poate folosi impotriva ta.nu uia, fereste-ma doamne de prieteni ca te dusmani ma pot feri si singur
Poi depinde din ce cauza a ras de tine, sti poate a fost determinata de alte persoane sa faca asta. Poate e genul de fata prefacuta si in cazul asta nu te-as sfatui sa deveniti prietene apropiate.Nu trebuie sa tii rachiuna chiar daca a facut ce a facut, accepta-i scuzele si poti sa o eviti pur si simplu.Bafta!
Eu cred ca ar trebuie deoarece trebuie sa invatam sa ne iertam apropiati te sftuiesc sa te inpaci cu ea, pup Aly.
Impcate doar sa nu te iei dupa ea adica iti lasi prieteni pentru ea sh` alte chesti!
Eu zic sa te impaci, pentru ca si eu am patit asa si am refuzat... dupa care a continuat sa rada de mine nu cu mine...