Eu zic ca ar trebui sa ii dai o sansa, macar sa nu te uiti pe urma mereu in urma, gandindu-te ce s-ar fi intamplat daca ai fi acceptat. e doar o relatie, nu e ca si cum ai face nu stiu ce fel de juramant. accepta, fii cu el, iar daca vezi ca e serios, inseamna ca el chiar te place dai o sansa, nimic rau nu s-ar putea imtampla # yolo [ urasc expresia asta, dar cred ca ar fi un bun moment sa o folosesc si eu ] deci, fa tot ce vrei, fara sa te mai gandesti mult la consecinte, ok? cel putin in situatia de fata nu pierzi nimic. am intalnit si eu gen de-astia de baieti te alegi cu niste amintiri frumoase, care te fac sa zambesti noaptea cand nu poti sa dormi, ceea ce e bine acum cateva luni, si mie mi s-a intamplat exact la fel. si l-am refuzat de o gramada de ori, si am inceput sa il si ignor, iar cand a inceput si el sa ma ignore pe mine, m-am simtit ca cea mai mare fraiera iar acum mereu ma gandesc cum ar fi fost daca as fi acceptat. cam asta a fost parerea mea. sper ca te-am ajutat. fundita?
Dai o sansa si vezi la prima greseala iarta-l e baiat se intampla dar a 2 vei lua masuri funda?