Hmmm, las ce e rau pentru sfarsit.
In primul rand ce conteaza cat esti de frumoasa / urata daca prietenii te apreciaza pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce ai putea fi? Fiecare fata e frumoasa in felul ei, fiecare are trasaturi dragute, dar stie sa si le arate sau sa si le remarce mai mult sau mai putin. Tu trebuie sa te simti frumoasa, da nu super`bomba`sexy, pentru ca, [ asa, nu prea stiu cum sa-ti explic ], dar o sa pari o prefacuta, care se da mare.[ cand citesti randul acesta uita`te la poza ta de la avatar ]
-> Nu te cunosc in real life, dar imi pot da [ probabil ] seama de ce fel de persoana esti dupa nickname si avatar. Chiar daca acum nu ne recunosti, tu te consideri o fata 'super`faina', [ ca sa nu zic bomba`sexy ] dupa care ai vrea toata lumea, sa se mire. ( Waaaw! Ce frumoasa esti! ). [ probabil de aceea ai pus aceasta intrebare ca sa ne uitam mai atenti la poza aceea ]
Incepem cu nickname`ul : dolse -> daca a vrut sa fie un fel de dolce -> dulce, esti chiar patetica.
In fine, continui.
Avatarul : ochelari de soare in casa? Cumva ai vreo gaura in perete si lumina soarelui te orbeste? As vrea sa-ti spun cine fac poze cu ochelari de soare in casa, dar tac din gura.
Nu stiu ce sa-ti mai zic, pur si simplu incearca sa fii naturala, nu spun sa te consideri urata [ nu esti! rerpet, fiecare fata e frumoasa in felul ei ], dar nici frumoasa [ nu ca nu ai fi ].
Conteaza interiorul, nu aspectul fizic! Gandeste`te ca pentru prietenii tai, dupa 2 min in care conversati, uita cum arati!
Si... Ca sa nu zici ca nu ti-am dat nici un 'sfat' d`ala de care asteptai tu, iti recomand sa te imbraci mai mulat, scurt, evidentiaza`ti formele, du`te la magazinele de cosmetice si fa`ti loc in dulapuri si sertare de haine si produse nou`noute!
Intentia mea n`a fost sa te simti prost, am spus ce am simtit, ce am crezut.
Paste fericit! ^^
E tipic. Si mie mi sa intampla la fel. Absolut toatalumea imi zice ca sunt superba, dar eu nu cred pe nimeni. Ma vad urata si imi e de ajuns ca cineva sa imi confirme asta pana si din rautete si o tin cu ale mele.Dar cand mi se inampla asta, ma uit la fetele cu adevarat urate si imi dau seama ca nu sunt asa de rau precum pare. Daca fata aia te face sa pari urata, npoate ar fi bine sa te departezi putin de ea.
P.S.: Nu uita, putin machiaj pentru a-ti acoperi imperfectiunile nu strica niciodata.
Eu te vad destul de frumoasa. Acceptate asa cum esti dragostea mea, poate asta te face sa te simti bine.
Salut! Cu totii avem complexe, altele existente altele nu.Iti lipseste increderea in tine.Accepta-te asa cum esti.Nu ai de ce sa te simti urata, mai ales ca primesti complimente si esti apreciata!''Incearca''sa ai incredere in tine!
Pai invata sa te alinti! Nu-ti mai spune ca esti urata, din potriva, dupa poza esti chiar frumoasa! stii ca se spune sa nu-ti pese de parerea altora, ei bine cate o data ar trebui, daca ceilalti iti spun ca esti frumoasa inseamna ca esti cu adevarat o persoana indragita nu doar pentru caracter! Invata atunci cand te uiti in oglinda sa spui asta sunt eu, nu trebuie sa iti faci griji cum arati, iar urata cu siguranta nu esti, fiecare e frumos in felul lui, si special prin simplul fapt ca existi! Daca lumea te apreciaza invata sa te apreciezi si tu!
Buna!
Cu siguranta mai toate fetele avem momente din astea.
Dar uneori nu prea inteleg.ca aseara.mama cu tata au incercat din rasputeri sa ma convinga ca imi sta bine cum m-am imbracat si parul...dar degeaba, daca eu nu ma vedeam ok.cu toate ca imi mai facusem parul asa si imi placuse, dar imi vedeam ceva ciudat atunci.
cu prietenele...nu prea m-am simtit inferioara.mai mult fetelor necunoscute
cand nu te mai simti multumita mai dleoc de tine... apeleaza la o shcimbare.a tunsorii(sau incearca coafuri noi),a stilului vestimentar(incearca ceva mai neobisnuit, ca sa para "altfel"fata de restul, sau pur si simplu am vazut ca sunt apreciate combinatiile cahttp://www.google.ro/......tp?/imgres deci geaca,tricou,j eansi,geanta mare si ochelari),si nu in ultimul rand a unor viziuni.
eleganta poate fi si invatata, finetea, asta e ceea ce o face pe o femeie frumoasa.
parfumul are rolul lui.
si comportamentul.degeaba esti frumoasa daca el e din alta poveste.
@ mihaivipul Ia`i spus exact ceea ce vroiam si eu sa-i zic, dar intr-un mod mai direct.
Eu le multumesc tuturor pentru raspunsuri mai putin celor 2 care m-au "complimentat".nu am probleme la cap, stati linistiti dragi 2 tipii.e o chestie absolut normala.nu arat intotdeauna cum arat la avatar.mi se pare stupid.