| 4Life a întrebat:

Buna,
am inca putina grasime pe picioare si as vrea sa o dau jos foarte repede si sa am muschi.Cum fac si ce trebuie sa fac pentru a avea muschi si sa o dau jos(grasimea)?! ce trebuie sa mananc si sa fac in fiecare zi(ma refer la exerciti)?! dau funda mare(deja sunt obsedata ca am mai pus intrebari de genu si nu sa raspuns deloc clar)

Răspuns Câştigător
| pHaNtOmiX a răspuns:

Clar trebuie sa faci jogging zilnic(sau pe banda de alergare) pentru a da jos grasimea si sa mananci sanatos pentru a te mentine(oua, lactate, peste).

5 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Eu sar coarda zilnic[laughing-cel putin 400 sarituri/zi] si mananc multe salate si fructe.Pe bune, merge ...am niste muschi la picioare... I don't want to see Mai tot timpul am impresia ca sunt incordata, dar incep sa ma obisnuiesc. thinking Iti recomand! Bafta!

| GEO96 a răspuns:

Pai trebuie sa renunti la mancarurile grase e ca un post, sa faci abdomene, sa alergi la ore fixe sa faci exercitiile si ai putea sa renuntii la una din mese si in locul acesteia sa iei ceva usor mai preferabil la masa de seara ca aia ingrasa cel mai repede si mult

| яαυℓ a răspuns:

Pai trebuie sa alergi mult si sa mananci salata

| яαυℓ a răspuns:

As recomanda sa alergi si sa mananci sanatos salate fructe legume

| Sakura5 a răspuns:

Pai la fel sunt si eu, dar am fugit in fiecare seara prin parca cu o prietena, cam 10 km, si acum sa stii ca sunt mai bine.am slabit 4 km, si te poti da cu rolele...trebuie numai sa depui efort, si sa cunsumi mai multe legume si fructe.de expemplu eu imi fac milk sheikh si e tare bun. sper sa te ajute.