| Ana47 a întrebat:

Am inceput de cateva saptamani o "dieta". Dimineata mananc un iaurt cu fructe, cand ajung acasa mananc 2 dovlecei (fara ulei, fara sare) cu iaurt simplu, beau cel puţin 2 litrii de apa iar la o ora dupa ce mananc fac o ora jumate de sport. Paine si sucuri nu mai consum de ani dar am exclus complet sarea, zaharul, uleiul, dulciuri, fast food etc. Ideea e ca ieri am clacat si dupa incercarea de a gati ceva fara cele de mai sus am mancat o punga de pufuleti si o pizza, si cum asta nu ar fi de ajuns, nu mi.am facut nici exercitiile si ma simt foarte vinovata doar ca nu stiu ce ar trebui sa fac. Stiu ca nu e tocmai o întrebare dar astept sugestii

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

N-ai de ce sa te simti vinovata.
E normal sa mai faultezi si sa-ti faci o pofta din cand in cand.
Daca chiar te simti atat de vinovata, fa-i maine sport mai intens decat in general. Daca te tii de dieta pusa de tine, e super bine, si-ti permit o data pe saptamana sa-ti faci o pofta. Se numeste balanta. happy In unele zile e normal si omenesc sa gresesti sau sa renunti la dieta.
La fel cum a si zis Greta, dieta ta este cam saracacioasa. LA pranz mai mananca si cate un piept de pui sau chiar pulpa facuta la gratar, fara ulei cu o salata verde langa.
Sau peste, care poate fi facut asa incat sa fie si gustos in o gramada de feluri.

Răspuns Apreciat de Editori
Răspuns utilizator avertizat