anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am inceput sa am divergente cu cea mai buna prietena din cauza prietenului ei, si nu mai este asa apropiata de mine? ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Lexiiii a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie.
Eu m-am facut cu un baiat si ea la fel. EI 2 sunt prieteni buni si noi 2. Prietenul ei V. nu ma suporta zice ca o influentez negativ si ca din cauza mea se cearta ei. Asa ca nu am inceput sa ma vad cu ea din ce in ce mai putin si sa nu mai fim ca inainte. Nu am ce sa fac, nu vreau sa stau acolo unde nu sunt placuta sau sunt privita cu ochii rai. El o vrea numai pentru el, si ea daca vroia sa mai fim prietene se zbatea si facea ceva.Eu una am facut destule,astept si din partea ei.
Am ramas numai cu iubitul meu.
Uneori lucrurile trebuie lasate asa,de la sine.
Te-ai gandit ca ea il iubeste, si ca el nu te suport? Poate vrea numai sa va certati si sa ramane el cu ea fara tine. Alceva nu stiu. Incearca sa vorbesti cu ea cat mai sincer si intreab-o ce are de gand, ca alfel nu rezolvi nimic.
Good luckb-)

3 răspunsuri:
| deea31 a răspuns:

E vina lui fireste,incearca sa-l agrezi sau na sa-l acept,daca are parti nrgative zi aceste parti prietenei tale,daca nu-l crezi potrivit pentru ea fa-o sa realizeze asta,incearca sa clarifici cu ea despre el,rezolva cumva,fa cumva sa il agrezi sau in ce-l mai rau caz fa-i sa se desparta,daca nu in cel mai grav si naspa si rau caz rupe prietenia pana se desparte singura de el.E cam trist ce se intampla cu tine si prietena ta! Sper ca te-am ajutat! Nu trebuie sa imi dai neaparat funda, doar daca vrei ar fi a doua mea funda, m-as bucura!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti prietena ei, fii pana la capat. Trebuie sa intelegi ca relatia pe care o are ea cu tine e ceva iar relatia pe care o are cu prietenul ei e altceva.

| nonamexx a răspuns:

O sa ii ia ceva timp sa realizeze ca prietenul ei nu era acolo cand avea nevoie...in schimb ai fost tu happy Ai rabdare...las-o sa-si dea seama ca greseste. Nu esti obligata sa te intelegi cu prietenul ei. Nu merita sa stricati o relatie de prietenie pentru un baiatwinking