Nu cred ca ai omorat 2 amazoance...este imposibil la lv 1. Amazoancele sunt de lvl 20, deci e imposibil.
Eu iti recomand Metin 2 uk. Faci lvl mai repede.
Dar poti juca si Metin 2 ro. Misiunile se fac mai usor.
Ca sa faci lvl 2, omoara ma intai caini salbatici si lupi de lvl 3.
Dupa ce ai facut lvl 2, omoara numai lup de lv 3 si 4 si in felul asta vei face mai repede lvl...
Daca joci metin 2 ro, fa si misiunile care iti aduc puncte de experienta foarte multe. Misiunile le gasesti parca in stanga pagini... Cu misiunile pe care le faci, obtii si arme foarte bune care te ajuta sa omori mai repede monstrii si animalele salbatice...
Tine minte, dupa ce omori un monstru, ia toti banutii care sunt in jur si armele, daca iti cad.
Ele sunt foarte pretioase la lvl mici. Incearca ce ti-am spus eu si o sa vezi ca o sa prinzi experienta...
Succes!
Pai tu cu ce omori? cu pumnul? Incearca cu sabia si ia numai cate o grupa pana ce te faci mai bun.Si trebuie sa faci toate misiunile.
Pai ca sa faci lvl 2 trebuie sa faci misiunile,depinde de ce i-teme ai, ca sa faci lvl doi trebuie sa te uiti la bulinele alea 4, cand se umplu atunci faci lvl 2 sh apare o aura in jurul taw. sper ca ti-am fost de folos.
anonim_4396 întreabă: