| Iuliagabriela12 a întrebat:

Buna, am inceput sa simpatizez un coleg de ceva vreme si consider că o început toată chestia asta când el îmi lua apărarea, se uită la ore la mine. Ieri l-am surprins cum se uită la mine și a rămas blocat.Dar azi când s-a pus cu o prietena in banca nu știu de ce am inceput sa simt ceva ciudat ca și gelozia.Sunt clasa a 9 a dar pentru prima dată mi s-a întâmplat sa simpatizez un coleg. Aveți vreun sfat?

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Il simpatizezi, il placi si probabil te-ai indragostit de el
iar faza cu gelozia este ceva ce nu ai mai simtit se pare, asta pentru ca tii la el
dar nu ar strica sa ii arati si lui asta, cel putin sa ii dai de inteles ca il placi
nici sa nu fii totusi dezamagita daca el nu te vede cu aceeasi ochi cum il vezi tu...de ce? pentru ca nu toate persoanele care ne atrag sau ne plac, trebuie sa impartaseasca fix aceleasi sentimente cu noi!

| Markos1111 a răspuns:

Dacă simți ca sentimentele sunt reciproce între voi, poate ai încerca sa va apropiați. Ca un sfat foarte important, nu te lăsa condusă de sentimente si ai grija sa nu fi păcălită in caz ca place si alte fete. Sa nu încerce sa te facă geloasa cu prietena ta sa vadă dacă îl placi dar asta nu mi se pare cea mai buna soluție sa ii creezi disconfort persoanei pe care o place. Sper ca nu te am influențat in vreun fel negativ. Fi atenta la detalii si in felul asta o sa îți dai seama ce ai de făcut. La varsta asta e normal sa ai primele sentimente de genul

| Violleta2022 a răspuns:

Lasa invidia si gelozia ca astea sunt cele mai urate sentimente care iti distrug viata si de care nu ai nevoie.

Invata foarte bine la scoala, sa iei numai note foarte mari, ca baitelul ala sa te privesca admirativ si sa te prefere doar pe tine, nu pe cealata colega.

Daca si baitelul ala te place, va veni sa-ti spuna, dar pana atunci, fa-te remarcata prin gesturi bune, vorbe placute si politicoase si note mari, evidnet.