Bună! Așa fac unii când se cred prea importanți E fuckboy. Asa am pățit și eu si i-am dat block pentru ca a inceput sa ma enerveze. Dacă se comporta aș te rog nu mai vorbi cu el! Crede-mă! Vrea doar sa se joace cu tine, sa vorbeasca doar cand se plictisește. Dacă era serios nu făcea așa. Nu-i mai răspunde, chiar daca te cauta el vrea doar joacă. Te tine ca roata de rezerva. Știu asta din propria experienta. O să suferi dupa si crede-mă NU SE MERITA! Poate sa fie el cât de frumos dă-l la naiba. Mai bine stai singură decât cu un băiat de genul.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Faza ii ca el nu a mai făcut o cu nimeni deci fuckboy nu prea are cum sa fie și din câte am înțeles ii băiat foarte mișto când ajungi sa îl cunoști
Nu il intereseaza persoana ta. Ce este greu de inteles? Nu orice baiat pica in limba dupa o fata.
Nu e interesat de tine si automat tu vei deveni interesată de ce crezi ca nu poti avea. Dacă vrei sa l ai poti dar nu e asa cum pare. Nu e nimeni atat de interesant precum pare. Nu ti bate capul ca nu e cazul sa cersesti tu atenția cuiva.
Bine spus, ai dreptate. Mersi!