| FaraNumePls a întrebat:

am încercat să văd dacă merge tabla Ouija și chiar a mers. Am întrebat anumite lucruri și la un moment dat am întrebat câți ani are acel spirit și pur și simplu mâna cu acea săgeata a fugit pe cifra 4. După ce am spus adio și ne-am luat rămas bun am vorbit cu bunica care mi-a spus că acum foarte mult timp la ea in familie murise o fetița de 4 ani. Chiar se poate sa fii fost totul real ( eu in clipele acelea mă simțeam de parcă aș fii fost intr-un vis ) sau doar o simplă coincidență și eu mișcăm acea săgeata fără să îmi super dau seama? Sa nu aud răspunsuri gen,, lasă-ma cu din astea". Dau funda

2 răspunsuri:
| katyME a răspuns:

Hei.
Daca spui ca ai simtit ca se misca singura chiar ai simtit. Uite care e faza.
Acum doi ani au inceput sa mi se petreaca niste chestii. nasoale. Auzeam pasi si voci in casa cand eram singura. Aveam vise care, cand ma gandesc si acum la ele, ma fac sa plang de frica. Un an nu am putut sa dorm linistita. Mi-era frica sa stau treaza noaptea si mi-era frica sa mai am visuri infioratoare. Mi s-au intamplat lucruri de acest gen mai mult decat pot număra. Intr-o perioada zilnic. Si inca se mai intampla, dar mai rar si nu chiar asa rau. Ca sa ma,, documentez" (cea mai mare greseala) am inceput sa ma uit la filmari pe net si astea pur si simplu au înrăutățit situatia.
Uite ce e. Ouija nu e o jucarie. Si parerea mea e ca nici un suflet al unui om nu misca chestia aia. Parerea mea e ca altceva o face (cred ca intelegi despre ce vorbesc). Sfatul meu e sa arunci/arzi,, jocul".
Singurul mod prin care eu scapam din vise si prin care incetau sunetele era sa ma rog.
Lasa jocul.

| FaraNumePls explică (pentru katyME):

Bună, am mai sat de vorbă cu mătușa decedată ( așa ceva) nu am putut sa pun f multe întrebări pentru ca nu vroia sa vorbesc cu ea. Am ajuns la concluzia aceasta de oarece anii decesului erau aceia, era din familie, am cunoscut-o... Am încheiat foarte repede. Nici 10 minute nu a durat,, dialogul". M-au făcut curios visele tale, dacă îmi permiți să te întreb, ce visai? Eu ce-i drept înainte de folosirea tablei Ouija aveam anumite vise care mă făceau să stau treaz o noapte întreagă și să mă gândesc ore întregi la acel lucru. Nu pot spune că s-a întâmplat ceva creepy in ultimile 24 de ore doar lucruri normale. Dar eu din când în când mai mă simt urmărit sau privit, de exemplu când mă pregătesc să adorm și tot așa. Sentimentul acesta nu este prezent mereu doar uneori. Dacă o sa incep sa visez iarăși așa creepy cu siguranță o sa scap de acea placă. Dar poți să îmi spui ce vise aveai? Ce visai? Mersi