| Anonim290 a întrebat:

Am incercat sa vomit in toate felurile posibile, cel putin asa cred...Am incercat cu degetele pe gat,periuta,apa calda si sare,ulei, lucruri scarboase chiar si cretathinking Dar nu merge.Voi ce metode mai stiti(si nu vreau raspunsuri precum"Esti nebun/a!" sau "De ce?" ori "Vrei sa chiulesti" pentru ca nu este nici una din afirmatiile de mai sus corectawinking...

Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Daca iti va fi rau cu atat mai mult nu te vor lasa sa stai acasa pentru ca ei vor considera ca trebuie sa aiba grija de tine. Si chiar daca poti voma nu te va ajuta cu nimic pentru ca nu e mare lucru. Pot spune ca nu ti-a cazut bine mancarea si ca iti vei revenii in cateva ore deci vrei nu vrei va trebuie sa mergi

2 răspunsuri:
| Anonim290 explică:

@Karinas - Pai pentru ca trebuie sa scap de o vizita la niste prieteni de familie, iar parintii nu vor sa ma lase sa stau acasa pentru ca "ei" au insistat sa merg si tot insista de 2-3 ani.Iar eu nu vreau pentru ca au 4 copii enervanti care nu ma lasa in pace, un caine care nu ma suporta, povesti plictisitoare si cel mai rau este ca trebuie sa raman tot week end-ul.

| Dana211 a răspuns (pentru Anonim290):

Daca iti va fi rau cu atat mai mult nu te vor lasa sa stai acasa pentru ca ei vor considera ca trebuie sa aiba grija de tine. Si chiar daca poti voma nu te va ajuta cu nimic pentru ca nu e mare lucru. Pot spune ca nu ti-a cazut bine mancarea si ca iti vei revenii in cateva ore deci vrei nu vrei va trebuie sa mergi

| Karinas a răspuns:

Geez.te plictisesti?
Anyway..cand mi-a fost extrem de rau am incercat cu periuta si a mers.
Dar de ce vrei sa faci asa ceva?