| biencuttamaa a întrebat:

Am inghitit un Mighty Beanz...laughing! ma jucam cu el pe fata si dintr-o data mi-a intrat in gura si l-am inghitit! Stiuu este amuzant dar chiar nu glumesc! Ce ma fac daca nu merg la doctor? Se poate intampla ceva rau? Va rog spuneti-mi raspunsuri adevarate nu la misto! happy

Răspuns Câştigător
| Elvina a răspuns:

Trebuie neaparat sa te duci la doctor sa te opereze si sa ti-l scoata. Vorbeste cu parintii tai. E un corp stain in corpul tau, nu e deloc bine. Oricum in operatie vei fi adormit si nu vei simti nimic. Bafta! Nu mai sta asa!

3 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

laughing ce dracu e ala? o mazare mai mare? stai caut pe google, hahaha e un fel de capsula mai mare desenata a? eh daca nu are rost sa te sperii daca nu ti-a ramas in gat mananca un iaurt activia, activ in interior si o sa iasa mighty beanz la exterior rolling on the floor

| MariaChrii a răspuns:

Eu cand eram mic am inghitit de la monezi pana la suruburi si alte chestii daca poti respira si nu te simti rau adica iti vine sa vomii etc nu te duce va fi digerat laughing

| biencuttamaa explică:

Va multumesc frumos tuturor! Si va multumesc caci nu ati ras de mine! =]]...Eu cred ca nu mai este nici o problema deoarece l-am eliberat pe cale naturala! Oricum va multumesc!