| TotEu21 a întrebat:

Am instalat metin2 dinamik si imi da eroare asta The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.Imi puteti spune de la ce e sau cum sa o rezolv? Ms. Fundawinking

8 răspunsuri:
| InGERfaraNOr a răspuns:

O poati rezolva doar daca reinstalezi windowsul deoarece este o defectare a sisemului sau ai un virus foarte puternic iar daca mai continua trebuie sati cumperi alt calculator sau poate pur si simplu e din cauza la joc. inainte sa faci ce ti-am zis incearca sa contactezi pe cineva care are jocul si sal intrebi daca lui ii merge. daca zice ca nu inseamna ca este din cauza jocului daca zice da inseamna ca e din cauza calculatorului. de obicei se intampla asa cand este un virus dar reinstaleaza windowsul si cumpara un antivirus bun cum este AVG si incearca sa nu mai copiezi toate helea de pe net ca asa am facut si eu. oricum eu tias recomanda metin2 zaken are ratele 5000x la toate si faci lv 50 in cel putin jum de ora.
funda?big grinbig grin

| robimad a răspuns (pentru InGERfaraNOr):

Cum se instaleaza? dati-mi linkul. dau vot

| Haskyy a răspuns (pentru InGERfaraNOr):

Retard? rate 5000? si tu faci lvl 50 in juma de ora ce nobb!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge greu sa instalezi

| robimad a răspuns:

Eu l-am instalat si imi da the program cant because devil dll is mising from your computer.try reistalling the program fix this problem. Va rog dati-mi linkul de unde il instalez bine. plzzzzzzzzzzzzzz. DAU FUNDA PROMIT.

| robimad a răspuns:

Nu stiu ce are ca si mie la fel imi zice

| Cosmin_Ady_1997 a răspuns (pentru robimad):

Numai la voi nu merge niici la mine trebuie sa instalam devil dll
FUNDA

| robimad a răspuns:

Dati-mi linkul sa-l instalez va rogggggg.DAU FUNDA.