| davidorban a întrebat:

am intalnit o fata foarte draguta, arata bine, ii sociabila etc....eu am 16(si eu arat bine) si ea are 15, cum am tot vorbit am intrebat-o daca are prieten si mi-o zis ca nu o avut pana acuma (am ramas uimit), o plac foarte mult si stiu ca si ea simte la fel pentru ca mi-o zis cea mai buna prietena a ei, si dupa ce i-am spus am vrut sa o sarut (eram la mine acasa si ne stiam deja de 3-4 luni), nu m-o lasat, si si-o luat geanta si o plecat fara sa-mi zica nimic. Si acuma nu-mi raspunde nici cand o sun sau cand ii trimit mesaje. Ma puteti ajuta?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai gresit flagrant incercand sa o saruti inainte de a fi pregatita si ea de asa ceva. Cere-i iertare si promite-i ca nu se va mai intampla asa ceva. Spune-i ca regreti enorm ca ai suparat-o si o rogi din tot sufletul sa te ierte.

| OldSoul a răspuns:

E normal modul in care a reactionat, cereti scuze, si convingeo/explica-i ca nu vei mai incerca asa ceva decat cand va fi si ea pregatita.

| TanteMarianne a răspuns:

Stii unele fete sunt mai sperioase! probabil nu are inca destula incredere in tine si de acea nu te-a lasat sa-i dai un pupic pe botic! castigai increderea stai si tu mai mult cu ea!
oferei destul de multa atentie si multa subtilitate si romantism pentru ca e la inceputul primei ei relati! logic, nu?
si sa nu te comporti ca ultim agarici fi si tu un gentleman adevarat!
SUCCES!

| AnarchyUK a răspuns:

Dacă nu a avut niciodată un iubit, bineînțeles că va fi confuză, emoționată și nu va știi ce să facă. Trebuie să fii lângă ea, să-i explici că totul va fi bine și nu se va întâmpla nimic rău. Nu o lua foarte repede, vorbește mai mult cu ea, cunoaște-o. Într-un final va fi bine.
Mult succes!