| andra67xz a întrebat:

Buna,am intampinat ieri o problema cu contul de Instagram, am vrut sa ies de pe un alt cont si sa ma loghez pe altul si nu ma mai pot loga la niciun. am incercat sa imi recuperez ambele conturi schimbandu mi parolele de foarte multe ori ele fiind corecte spunandu mi Instagram ca parolele sunt incorecte si ca a aparut o problema si sa ma conectez din nou dar degeaba. am incercat si din link de pe email si la fel imi apare nu merge deloc, mi am resetat telefonul la fel nu merge, mi am dezinstalat aplicatia si tot nu a mers. aveti idee ce as putea sa fac?

2 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Poate că într-un fel să sesizat faptul că ai schimbat parolele de prea multe ori și într-un fel sau "blocat' temporar conturile cred eu.

Dar din câte știu eu orice aplicație are o adresă de email si prin asta poți lua contact cu creatori aplicație și le spui problema pe care întâmpini și o ai cu conturile tale ar fi cred eu o soluție asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa-i cand vrei doua conturi dar ai voie numai unul, esti detectata si blocata pe amandoua din cauza adresei de IP de pe care ti-ai facut ambele conturi.
Ma rog, acum iti vei invatat lectia, dupa ce le-ai pierdut pe amandoua, iar pe viitor sunt convinsa ca ei evita sa mai faci chestii nepermise.