In caz ca nu stiai, la majoritatea baietilor le plac fetele naturale, fara sa fie machiate prea mult, unii chiar deloc.Cu ce crezi ca sunt fetele alea deasupra ta daca se vopsesc si se machiaza? Cu nimic, din contra.Peste 2-3 ani vor arata de 30.
Tu ramai asa cum esti, nu te schimba pentru ca nu ai de ce.
In caz ca nu stiai,la majoritatea baietilor le plac fetele naturale,fara sa fie machiate prea mult,unii chiar deloc.Cu ce crezi ca sunt fetele alea deasupra ta daca se vopsesc si se machiaza?Cu nimic,din contra.Peste 2-3 ani vor arata de 30.
Tu ramai asa cum esti,nu te schimba pentru ca nu ai de ce.
Iti inteleg sentimentele pe care le ai, sunt normale. Intotdeauna persoanele care se machiaza ziua, care se machiaza strident, atrag privirile. Nu e vorba de modernism aici, e vorba doar de a se face placute, de a fi cineva, ca niste actrite. La unele le trece, la altele nu.Imi vine acum in minte, faza dintr-un roman pentru adolescenti ' Gentiane '- de Cella Serghi. O tipa invata, era studioasa, era indragostita de un baiat cuminta de felul lui. Au ajuns mari, dar fata studioasa era saraca. Baiatul se casatoreste cu bogata, dar dupa ani, se despart, deoarece bogata era fitoasa cum ziceti voi. Tanarului barbat, i se face dor de fata saraca, care desi ajunsese cineva, era tot saraca. Cand s-au reintalnit, ea facea treburi casnice, era in timpul de criza de dupa razboi-topea untura. Tanarul, a ramas atat de impresionat, a vazut ce inseamna o femeie adevarata si cu toate ca ura untura, ii adulmeca mirosul din par. Scuza-ma ca am tinut-o atat de mult cu povestirea, dar ea are un talc. Asa si cu domnisoarele de acum, care uita unde trebuie sa le fie gandul. Vine o clipa in viata cand nimeni nu se va uita la ele, chiar daca fac partide bune. A fi copilaros, este o calitate admirabila, pe care e greu sa o ai. Te felicit ca esti asa, ca gandesti asa, ramai asa cum esti, Vei culege roadele mai tarziu.
@Daiana nu toti baietii prefera fetele "mature", sunt multi carora le plac si fetele naturale, chiar mi s-a intamplat acum o saptamana, cand o colega s-a machiat si un baiat a zis ca arata urat, apoi cum eu nu ma machez, m-a intrebat daca ma machez si am zis nu, apoi a zis bine, ca le sta rau fetelor cu machiaj. Machiajul ascunde defectele, iar daca te machezi, la 20 de ani vei arata ca la 30. Crezi ca fetelor de acum le va folosi la ceva faptul ca se machiaza, isi vopsesc parul, unghiile, barfesc si chiar unele fumeaza? Nu le va ajuta cu nimic, pentru ca nimanui n-o sa-i pese de asta dupa ce vor termina scoala. Si ce daca esti copilaroasa? Este foarte bine, fiindca ti-a placut sa te joci, sa fii mereu activa si plina de energie, am si eu fata de copil si nu-mi pasa ce cred altii, pentru mine copilaria a fost cea mai frumoasa perioada din viata si as face orice sa-mi amintesc de ea, chiar si sa ma dau pe tobogan Oricum baietii de varsta ta sunt putin imaturi, nu te schimba pentru nimeni, fiindca nu merita daca nu te accepta asa cum esti. Eu imediat am 16 ani si inca imi place sa ma dau cu rolele si sckateboard-ul.
Stiu dar nu e numai machiatul.Ai drptate ca le plac fetele mai naturale, dar ele au o fata mai mattura.Arata cu 5 ani mai mature decat sunt. La asta ma refer, nu ineaparat la machiaj, dar referitor la asta sunt si baieti care le plac fetele machiate:p
Si ce daca. sa vezi ce bine o sa te simti tu mai incolo. cand o sa fii putin mai mare si nu o sa pari asa batrana ca celelalte eu chiar apreciez atitudinea asta a ta si apropo. le-ai vazut vreodata nemachiate?! adica vreau sa spun ca de la atata machiaj iti ies si cosuri si riduri si tot felul de prostii e mai bine sa fii naturala mie una imi place machiajul intr`adevar. ma machiez si eu din cand in cand, dar preefer machiajul natural. adica sa nu se vada asa strident.
Mai tarziu o sa te bucuri ca arati copilaroasa. Si momentan baietii de varsta ta sunt cam imaturi, mai tarziu o sa li se declanseze instinctul de a proteja iar tu cu statura si chipul tau o sa faci ravagii prin facultate.
Semeni cu mine, copilaroasa si sa stii ca am patit`o si eu. Exact un baiat mi-a spus ca sunt prea copilaroasa si ca nu`i plac fetele astea ci alea mature. Ce înjosire.Ma simt discriminata`
Fetele acelea arata mai mature tocmai fiindca se machiaza strident si vor sa para mai mari decat sunt de fapt. Nu trebuie sa iti pui o masca pe fata, insa niciunei fete nu ii strica un machiaj finut si discret. Un strop de fond de ten, blush in obraj, putin rimel si un gloss dragut poate face minuni. Si da, baietilor le plac si fetele machiate, dar nu cele care de exemplu vin la scoala ca scoase din cutie. Un machiaj natural e ok.
Da probabil alea arata bine la scoala dar dk le vezi nemachiate zici ca is dracu...nu merita sa iti strici tenul si adolescenta cu prosti de genu...RAMAI ASA CUM ESTI.:*:*:*:*:*:*
!
sprera oricum la un viitor mai bon dupa cum a silvia.baaa.ce pana mea?! ca depinde de gusturi. ai timp! succes
Ce pot sa spun: baietilor le plac fetele mature si barbatilor cele tinere. Insa nu intotdeauna asta e un criteriu important.
Si eu sunt miniona si arat mult mai tanara. Am 23 de ani si arat de 18 sau poate chiar mai mica...mai port si ochelari dar nu-i nimic la 30 o sa arat de 20.
Si sincer imi place sa stiu ca cel de langa mine ma place pentru ceea ce sunt si cum arat decat sa am la usa 100 de barbati care vor doar un singur lucru.
O sa gasesti pe cineva special si o sa vezi ca toate celelalte lucruri nu mai conteaza.
ps: fostele mele colege de generala care aratau mature (cu forme, machiate, tot tacamul) arata azi de parca ar avea pe putin 35 de ani (parca sunt trecute, nefericite). Un lucru nu tocmai bun
Cati ani ai in primul rand si ce varsta au baietii care te supara ca nu te plac... eu am 20 de ani, si sincer, nu mi-ar placea o fata care nu se macheaza -> macheazate! nu mi-ar placea o fata mica de inaltime -> poarta tocuri! fata de copil, nasol dar cu putin machiaj sar rezolva! prietena mea e mai mereu se machiaza si poarta tocuri desi are 1, 66 o aprciez foarte mult pentru ca stiu ca pentru mine se macheaza si poarta tocuri.