| ionițănicolin a întrebat:

Bună. Am intrat în mare belea și am nevoie de ajutor. Stau în Ciorogârla iar astăzi când am ieșit de la școală (8) prietenii mei au decis să aruncăm cu zăpadă în mașini. Nu am fost de acord dar din păcate a intervenit efectul de turmă. Am luat un bulgăre iar la următorul tir am nimerit în roată. Șoferul a oprit iar fix în momentul ăla a trecut poliția. Am fugit foarte repede pentru că nu am observat poliția. Când am realizat m-am oprit și am vb cu polițiștii. M-au întrebat unde stau, la ce școală, adresa, clasa, numele. Am mințit. Am zis un nume la întâmplare, am zis că stau în Domnești la barieră și că am școală în Dârvari. Că vârsta am 14 ani și 4 luni. Sunt șanse să mă găsească? Iar dacă da, cât de grav este? De acum încolo cred că merg cu mașina până acasă îmi schimb geaca și mă tund.

Răspuns Câştigător
| Andreea99911818181 a răspuns:

In mod normal politia ar trebui sa prinda infractori pe bune, nu pustani care arunca cu zapada desi tirul respectiv soferul se putea speria daca ii dadeai in parbriz si putea face accident chiar de la un bulgare mic. Nu o sa te gaseasca pentru ca n o sa si bata capul cu voi

| ionițănicolin explică (pentru Andreea99911818181):

Mulțumesc pentru răspuns. Am încercat să nu dau în parbriz deoarece ar putea duce la o catastrofa. De aceea am dat în roată

1 răspuns: