| Ciuuf a întrebat:

Am invitat acum cateva zile un baiat sa iese la un suc cu mine si mi-a zis ca vine.Dar nu a mai venit, si as vrea sa-l mai invit odata.
[P.S.]:Iesim doar ca prieteni.
Cum sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| Ipanda909 a răspuns:

~Paaai mai intai intreaba-l daca are planuri intr-o vineri si daca zice nu atunci il intrebi "Vrei sa iesim la un suc si dupa la o plimbare in parc? ca prieteni desigur" happy Sper ca te-am ajutat! happy

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce să faci?
La ce să-l mai inviți dacă el nu a venit de la prima întâlnire?
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Invita-l din nou, procedeaza asa cum ai facut prima data

| Amilik a răspuns:

Acum problema ta este un pic dificila. Baiatul asta este amicul tau de mult sau abia v-ati cunoscut? Probabl el s-a gandit ca vrei mai mult, iar el nu este dispus sa inceapa o relatie cu tine si de aceea nu a venit la intalnire. Sau a uitat. :p Ce ai facut cand nu a venit? Ai stat si l-ai asteptat o ora sau dupa 15 minute l-ai sunat si l-ai intrebat daca mai vine? Eu l-asi fi sunat daca vedeam ca nu mai vine. Asa ii dadeai de inteles ca te intereseaza doar ca amic.

| Iubibilăă a răspuns:

De ce sa-l mai chemi?
Nu a venit, nu a fost serios.
De ce sa-l mai suni?
Sunt unii baieti care pur si simplu isi bat joc de fete, sunt atat de inapti in fata fetelor.
Pa, pa.

| doareusiel a răspuns:

Hmm nu cred ca ar fi o idee buna sal mai inviti odata daca e baiat cinstit te va chema el vazand ca nu sa prezentat nu insista dupa va crede altceva si stii cum sunt baietii daca insisti mult dupa ei isi va lumea in cap chiar daca doar ca prieteni nu conteaza sau cand il vezi ii zici "a fost bun sucu ala" vezi ce zice si ce scuza isi inventeaza