Stai ma linistita. Acum scuze ca iti zic asa: Dar ce, unele mame vor sa isi faca copiii precum Einstein? Ia intreab-o si tu. Ea cand era la scoala, avea 10 pe linie? Sincer eu nu cred. 7-le mi se pare o nota bunicica in comparatie cu altele mai mici. Si chimia este o materie grea. Pe vremea parintilor nostri profesorii erau altfel, gandeau altfel. Daca chiar este mai severa, rog-o sa te ajute sa inveti, sau sa iti faci temele. Sa vada ca tu muncesti dar este greu. Si la urma urmei-SUNT NOTELE TALE! Si pentru 7-le ala cred ca ai muncit mult, nu? Orice nota se ia pe merit. Stai linistita, spune-i asa: Mama eu am incercat tot ce am putut, dar materia este foarte grea.Ma multumesc si cu 7. Bafta!
Fa-i cadou o cate, o gasesti pe situl www.kerigma.ro copilul ca dar si responsabilitate de catre paraschiva pop, daca reusesti s ao faci sa citeasca acea carte ai sa vezi in viata voastra de familie schimbare, sincer mi-e mila de astfel de parinti, nu sunt nici ei fericiti nici copii lor
Mama ta, ca orice mama, vrea sa vada ca te descurci cat mai bine, are asteptari de la tine pentru ca ea crede in capacitatile si in potentialul tau. Trebuie sa ii arati ca iti pasa de scoala, de note, ca inveti dar ca astea au fost niste accidente sa spunem. Daca nu te descurci sau simti ca nu intelegi la o materie, mai bine spune-i poate stie sa te ajute chiar ea sau poate iti da o sugestie cu cine sa vorbesti ca sa te lamureasca. Incearca sa ii arati bunele tale intentii, daca ai note de 10 la vreo materie sau stii ca te pricepi mai bine la ceva, arata-i asta. Acuma depinde cat de tare te intereseaza si pe tine scoala, dar e bine sa incerci sa iei note bune, nu sa ai numai 10 sau sa te omori invatand, incearca sa fii atenta in clasa, sa lucrezi si acasa. Nu-ti fie teama ca dezamagesti pe nimeni iar daca ai senzatia ca nu te descurci cel mai bine intrebi pe cineva.