Ia o notă bună la o altă materie importantă, şi prezintă-le notele împreună, cea bună va mai micşora efectul celei proaste.
Ce sarbatori?
Ce sa strici?
Sunt parintii tai.
Ar trebui sa le spui, te vor intelege...doar sunt parintI.
Cred ca,, socul,, va fi mai puternic daca amani.Te vei,, usura,, si vei fi mai linistit(a) dupa ce le spui.Curaj!
Cine n-a luat note mici...nu a simtit ca a trecut prin scoala! Vin sarbatorile de iarna...nu se va supara nimeni! Stai relax!
Le spui spui pur si simplu...nu le vei strica sarbatorile asta daca nu pun acent exagerat pe notele tale insemnand 10 pe linie si cu pretenti un 9 ..si pana la urma se mai intampla asta daca nu esti robot
Daca intr-adevar nu vrei sa le strici sarbatorile, cel mai bine ar fi sa le spui dupa ce se termina acestea. Trebuie sa fi constient de faptul ca daca tu nu le vei spune, parintii tai tot vor afla! Asa ca mai bine le spui tu decat sa afle de la altcineva!
Eu zic ca trebuie sa le spui, pentru ca altfel vor afla intr-un final si nici atunci nu va fi bine.Sa incepi sa plangi, si sa le spui ceva de genu':"Imi pare rau pentru ce o sa va spun.Chiar nu vreau sa va stric sarbatorile.Am luat **** in teza la matematica.Stiu ca v-am dezamagit pentru ca sunteti niste parinti minunati.Nu e nevoie sa spuneti nimic.Sunt mai dezamagit/a de mine decat ati putea fi voi vreodata. " APoi, pleci plangand.Crede-ma, va functiona mai bine decat daca minti.