Nu poti sa te dai pe langa ea gen: Mami, tu ma iubesti? Daca da, te rog sa ma ierti dar am luat un 4 si un 5 la geografie. Te duci la ea si ii spui in fata. Promite-i ca nu o sa se mai intample si spune-i unde ai gresit ca sa te ajute. Funda?
Esti la liceu? Daca da. asta e frate nu poti sa fii numai de 10, asta ar insemna sa n-ai o viata si sa stai numai cu botu pe carte. Spune-i mamei tale ca a fost o scapare si ca prioritar pentru tine e sa inveti la materiile la care dai BAC sau examen [ cel de a 8-a ]. Ii zici ca urmatorul test vei lua mai mult. mi se pare cam exagerata. eu sunt a 11-a si invat numai sa trec clasa pentru ca la BAC numai conteaza mediile.
Ii spui ca ai luat 9 si cand afla si te intreaba de ce ai mintit ii zici ca nu se numeste minciuna se numeste dezinformare selectiva.
✰ Bună. Nu-i spune. Învață, ca să iei doar note de 10, 9 și abia atunci îi poți spune...
Pune-o fata in fata cu fapta, eventual las-o sa afle la sedinta. Spune-i ca asta e, ca pana la urma e geografie si nu te intereseaza si ca atat ai putut si ca e prea tarziu sa te certe acum. Daca tipa la tine nu o sa dispara notele alea de acolo. Daca te bate, vanataile trec...Nu stiu cum sa-ti explic, dar pur si simplu nu are ce sa-ti faca.
anonim_4396 întreabă: