| pedaladeacceleratie a întrebat:

Am mai facut niste versuri, sper sa le cititi si sa va placa. Iar mi-a venit inspiratia :P
http://www.poezie.ro/index.php/poetry/13937603/Sunt_depa sit

4 răspunsuri:
| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Ai putea sa faci ceva gen hip-hop, rap pe poezia asta. thinking xD
Felicitari! happy

| pedaladeacceleratie explică:

Mda... cand ai voce de curca beata si esti si balbait... iti dai seama ce 'piesa' iese!

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Nu ştiu cum te cheamă, dar nu vreau să te superi pe mine, mi se pare că ai probleme mari...nu mă refer la faptul că ai putea fii nebun, dar văd un băiat destul de neînţeles...
Cred că te supără ceva atât de tare de nimeni şi nimeni nu te înţelege, pentru că până şi eu mă regăsesc în poezia asta.
Cumva te simţi singur, vrei să fi singur, ai în jurul tău o mulţime de oameni dar care te fac să te simţi ca şi când nu ai avea pe nimeni alături?
Frate, ce pot să-ţi spun este că tu chiar ai talent, adică din mai multe lucruri care te-au marcat, tu ai încercat să le faci sub o formă de poezie pe care noi s-o înţelegem...thinking
Oricum, ceva te calcă pe nervi, asta ştiu sigur; numai să citeşti prima strofă şi-ţi dai seama că nu eşti în apele tale.
Bye!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muza inspiratoare ti-a fost aproape.eu te admir.ai dormit asta noapte? de-mi place sau nu, va hotara soartea, tu scrie nainte, posteritatea,-si va da cu parerea de -i buna cartea.pedalo.e chestie de poezie.si asta e pacatoasa rau.nu a ta. poezia in general.nu sunt chiar in masura sa-mi dau cu parerea.