Nici el nu e sigur in privinta a ceea ce simte pentru tine! Intr-un fel ar vrea sa-i fii doar o amica, cateodata ar vrea sa-i fii un fel de partenera de sex(atunci cand iti vorbeste frumos si cand esti perfecta, etc). Imagineaza-ti cate fete a mintit baiatul asta.si ca poate si prietenei ei pe care o inseala i-a zis acelasi lucru care ti l-a zis si tie.mai gandeste-te inca o data, sigur el e baiatul potrivit? Plus ca are 21 de ani si e pregatit pentru orice aventura/experienta noua.Mai bine lasa-l si cauta-ti un baiat de varsta ta sau.stii ce? viata e mult prea frumoasa ca sa ti-o lasi stricata de un baiat, eu am 15 ani si chiar nu-mi pasa de baieti, cel mai bun mod de a nu fii ranita de un baiat e sa il iei peste picior daca si el iti face la fel-si asta sigur nu va suporta si va incepe sa-ti vorbeasca frumos, serios, matur.Plus ca daca ai fii cu el te-ar prosti in asa fel incat sa faci sex.sexul e o prostie si in acelasi timp o placere, dar in mare parte prostie.mai sunt si alte placeri ale vietii, incearca lucruri noi dar pozitive.Ai grija ce-ti doresti si fii atenta
Buna... 7 ani diferenta e cam mult.
Eu cred ca nu te place dar te considera o amica.Am si eu o prietena care e cum un tip mai mare cu 6 ani ca ea ii spune ca pe ea nu o inseala ca o iubeste ca e perfecta etc.
Crede-ma l`am vazut pe plaja impreuna cu o fata [se sarutau]
i-am spus prietenei mele dar nu m`a crezut.Peste 5 luni s`au despartit deoarece ia vazut si ea.
Nu cred ca ar fi bine sa faci ''acest pas''. Pentru ca el are 21 de ani si e major.Nu sti ce ii poate capatana))
Sper sa nu ma crezi usa de biserica dar cam asta e adevarul.
Ramneti amici nu ar fi nici`o probelma.
Sper ca ti-am fostde ajutor.
fundita[te rogg]
Te sfatuiesc sa nu crezi in vorbele lui, deoarece diferenta dintre varsta e prea mare. El te poate abuza sexual. ( ai grija ce hotarare ei )
Pai daca are prietena si o inseala in mod constant nu e de incredere. Tot ce vrea de la tine e ssex, asa ca nu te lasa inselata de cuvintele lui. Incearca sa il uiti, sa rupi aceasta relatie chiar daca doare. Sunt atatia baieti, o sa gasesti unul mai bun. Care te va iubi neconditionat fara sa fi nevoita sa ii dai sex. Asta e iubire, ce iti spune el acum sunt doar vorbe in vant. Nu il crede. Chiar tu ai spus ca ba esti amica ba "iubita". Daca tear iubi ar fi altfel. Succes
Deci dupa parerea mea atata timp cat o inseala pe prietena lui te va insela sh pe tine, tot la fel va face, pentru ca el nu se schimba cu una cu doua...hmmm, te iubeste? pai poate te minte...sa incepi sa iubesti o perosana iti trebuie mai mult timp cel putin asa gandesc eu. ai grija sa nu vrea altceva de la tine sh apoi sa te lase. eu zic sa cauti un baiat de varsta ta sau poate cu vreo 2-3 ani mai mare, nu stiu sh sa nu te mai gandesti la el! bafta sh ai grija:X:X
Deci dupa parerea mea atata timp cat o inseala pe prietena lui te va insela sh pe tine, tot la fel va face, pentru ca el nu se schimba cu una cu doua...hmmm, te iubeste? pai poate te minte...sa incepi sa iubesti o perosana iti trebuie mai mult timp cel putin asa gandesc eu. ai grija sa nu vrea altceva de la tine sh apoi sa te lase. eu zic sa cauti un baiat de varsta ta sau poate cu vreo 2-3 ani mai mare, nu stiu sh sa nu te mai gandesti la el! bafta sh ai grija:X:X:*
Dar ceea ce simt pentru el nu am mai simtit pentru nimeni>...<
nu il pot uita asa usor
Nu stiu.n`as crede ca vreau doar sex d la mine.mi-a demonstrat de multe ori ca tine la mine cu adevarat.si nu pe plan sentimental, ci doar ca sa-mi fie mie mai bine. mi-a demonstrat ca ii pasa.:X
Andrei67y5 întreabă: