| KiddSimo a întrebat:

am mai pus aceasta intrebare pana cum dar nu mi s`a raspunssadsad
>Fundita":!

Buna.am si eu o mica mare problema.

am un coleg de clasa cu care ma inteleg super.nu vorbim noi prea multe dar cand vorbim avem grija sa ne intelegem sau sa nu facem ceva gresit.mereu ma pot baza pe el si invers.dar...acum cateva zile am vorbit mai mult prin mesaje. el are o surioara mica de 6 7 luni si am vorbit de ea paana ce lucrurile au evoluatm`a intrebat daca vreau sa fiu cu el.am acceptat dar cu o conditie, ca pentru inceput cei din clasa sa nu afle. a fost de acord.infine.a doua zi la scoala ne-am salutat ne-am zambit dar nimic mai mult.in ora. i-am trimis un mesaj in care am scris ceva de genu`:"Suntem atat de aproape dar totusi atat de departe". iar el mi-a zis asa din seninca nu suntem atat de aproape deocamdata pentru ca fosta lui prietena l-a sunat sa se impace cu ea(mentionez ca au stat 1 an si ceva). infine am crezut ca mor.nu stiu nu`i frumos al naibii.multor fete nici nu le place de el. dar mie mi s`a pus pata asa p el de cand am vb ca el prin msjma gandesc mai mereu la el

prin ore se uita pe furisi la mine

si nu stiu ce sa mai cred

din cate am inteles s`a impacat ca prietena lui

nu stiu ce pot sa fac! intr-un fel ma simt atat de atrasa se el.chestia asta ma face sa ma simt un copil de 15 ani

faza proasta e ca mi-am stricat si prietenia foarte buna cu el...

nu`i mai zic nici salut...parca sunt timida...parca imi vine sa tin capu` numai in pamant.

sfaturi/?

3 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
E o chestie foarte dificila, deoarece cum ai zis tu. cand va combinati, si apoi se cam darama totul, nu mai exista prietenie (slabe sanse).
Deci dupa parerea mea el te-a intrebat daca vrei sa fi cu el, dar nu ca ar fi foarte interesat de tine, pentru ca daca era nu se impaca cu prietena lui. Deci intrebarea pe care ti-a pus-o el s-a intamplat pentru ca nu avea el prietena pe moment (asta il interesa), te-a intrebat pe tine asta deoarece s-a terminat borcanu' cu dulceata ( adica fosta prietena a lui), si pana incep altu tot de dulceata, hai sa il incepem pe ala de capsuni (Adica pe tine).

Nu a pus suflet sau cel putin nu i-a pasat de tine, ci de o simpla relatie fictiva. Sper ca intelegi ce zic.
In legatura despre starea ta, incearca sa il ignori atata timp cat el s-a impacat cu prietena lui, pentru ca daca o sa fi asa interesata de el o sa creada ca esti la mana lui si daca se desparte din nou de fata aia te are pe tine de rezerva. Nu incerca sa fi atat de atrasa de el, incearca sa il uiti.
Eu le-am spus asta tuturor persoanelor in cazul tau :,, De ce sa fi tu fraiera si moarta dupa el atat timp cat pe el il doare in fund? ''

?

Nu il intreba niciodata (din punctul meu de vedere), daca vrea sa fie cu tine. Si nu il accepta a doua oara, pentru ca o sa creada ca esti fata de... rezerva.

Sper ca ti-am dat un sfat bun, folositor... de fapt, doar te-am sfatuit, acum. decizia iti apartine : Mergi mai departe sau te opresti cu gandul la el?

| whatevernvm a răspuns:

Cateodata nu se merita sa strici o prietenie frumoasa pentru o relatieoh go on.mai bine ramaneti prieteni pentru o perioada si vezi cum se dezvolta lucrurile

| Maria_8264 a răspuns:

Incearca, in primul rand ca aceasta experienta sa nu te afecteze sa renunti la ceea ce erai tu inainte. Cu siguranta tine la tine, dar s-ar putea sa tina si la fosta lui prietena, doar ca nu stie ce vrea. Acum depinde si de cand s-au despartit cei 2. daca s-au despartit de multa vreme, sentimentele pentru ea s-ar putea sa nu fie la fel de intense.
Incearca sa abordezi aceasta tema cu el. ce se va intampla cu voi, sau cel putin, cu prietenia voastra. pentru ca nu este frumos ca o prietenie sa se stinga atat de usor. Si totusi, iti inteleg starea, dar cel mai bine este sa vorbesti cu el. Dupa raspunsul lui, iti vei aranja tu viata. Curaj, girl! big grin

Sper ca ti-am fost de ajutor. :*