anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai pus aceasta intrebare, va rog sa ma scuzati daca o mai pun o data.Am 21 de ani si am un penis de 13 cm, oare ii suficient pentru a satisface o femeie? Va multumesc pentru raspunsuri

7 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Nu... nu o satisfaci, iti trebuie una minim de 1 metru.
M`am plictisit de intrebari seci.
Intreab`o : am penisul de 13 cm, iti ajunge? daca nu iti ajunge, aduc un furtun.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

De satisfăcut nu ştiu, dar 5 cm este de ajuns pentru a o penetrahappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, dar e mai important felul cum o atingi şi nu neapărat penetrarea. Dacă şti să atingi o femeie o poţi satisface chiar şi fără penetrare.

| death a răspuns:

Da, este suficient. Tot ce-i peste cinci centimetri este prea de ajuns.

| ExpertHost a răspuns:

Si crezi ca daca il ai de 32 o faci fericita? oh go on Decat multa si proasta, mai bine mai putina si mai jucausa. Nu vreau sa folosesc un limbaj "decolorat" dar crezi ca ASTA o face fericita pe o femeie? Te inseli! Doua vorbe frumoase si sincere pot face mai mult decat Xcm. Ia adu-i un buchet frumos ( nu scump! frumos) si vezi ce reactie va avea. O plimbare in doi, tinandu-va de mana poate fi la fel de frumos.
Te-ai intrebat daca ei i-ar placea sa fie asa lunga? Nu cumva ar durea-o si in loc sa fie placere poate sa devina calvar? waiting

| MoNsTeR a răspuns:

Vaginul are km 7-8 cm lungime.deci daca ai peste 10 e binewinking. dar depinde si cum o folosestiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori conteaza si marimea dar nu la limite extreme. Vaginul are in mod normal cam 5 cm, deci teoretic se spune ca esti apt de a te reproduce sau de a finaliza un act sexual. Majoritatea femeilor au orgasme clitoridiene, adica toata actiunea se petrece la intrarea in vagin, mai tarziu vin si orgasmele vaginale, dupa ce vei petrece ceva luni si ea se va obisnui cu tine iar la apogeu va avea orgasme multiple. E de ajuns 13 cm atat timp cat sti sa te comporti cu o femeie in pat. Crede ma nu ai vrea sa o ai mai mare iar partenera sa ti spuna mereu ca o doare ingrozitor. Un sfat: la 13 cm cat ai tu incearca sa nu ai niciodata burta, sa ai un abdomen plat, i ti spun si de ce. Pentru ca o sa fii destul de limitat in experimentarea unor pozitii. Tu te vei rezuma numai la cateva pozitii pentru a-ti putea satisface partenera. Asa ca parerea mea e sa ti gasesti o partenera cu foarte putina experienta sau virgina daca gasesti, ea te va accepta asa cum esti dar va trebui sa i demonstrezi in multe feluri ca o iubesti, iar dupa ce si ea te va iubi va trece peste cei 13 cm. Asa ca lasa gandurile si la actiune, ce mai stai si nu uita! Fa sport, mai ales abdomene, sa ai un stomac plat!