| oElisabeth a întrebat:

Buna happy Am mai pus intrebarea asta dar nimeni nu mi-a raspund inca big grin Cum e la Nichita Stanescu? [Ploiesti] Ma refer din punct de vedere al violentei. laughing Sunt si pitzi/cocalarihee hee? Cum sunt profesorii?

Răspuns Câştigător
| Helvete a răspuns:

Eu sunt la Nichita. A 11-a. Profii mei sunt okay, in mare parte, cam 90%. Sunt foarte multumit la capitolul asta. Dar daca tu intelegi prin 'buni' sa nu iti dea teme si sa te lase in voia sortii, atunci e tocmai inverslaughing. Violentathinking nu prea este, sau cel putin nu am auzit eu sa se fi intamplat lucruri foarte grave. E okay si aici, nu se leaga nimeni de tine, in general, poti sa iti vezi linistit de treaba, adica nu se ia nimeni de tine fara motiv, asa, dintr-o data. Pitipoance si cocalari, bineinteles, ca in fiecare liceu, dar nu sunt foarte multi, ce-i drept. E binisor si la capitolul asta. Per total e okaywinking.

3 răspunsuri:
| Ros3Blu3 a răspuns:

Pitziiiiiblushing si Cocalaaariii b-) Sunt peste tot! big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca vei gasi un liceu unde sa fie nu mai persoane de treaba
mai sunt si uscaciuni e perfect normal
liceeul pe care trebuie sa il eviti este M. Viteazu unde sunt numai copii de bani gata care daca nu te aduce Land Roverul la scoala esti sarac! A fost o colega de-a mea si a suferit mult acolo...
La Nichita dau si eu!