anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunasigh am mare nev de ajutorhappy Nu ma mai inteleg deloc cu mama meastraight face stiu ca ar trebui sa fim ca niste prietene, dar pur si simplu nu s poate, de ex astazi mi-a dat bani sa ma duc sa imi cumpar haine pentru revelion, impreuna cu cateva prietene, am fost, totul bine si frumos, pana cand i-am zis ca vreau sa ies cu cativa prieteni si cu fratele meu[18 ani] aproape toti ceilalti prieteni sunt de aceeasi varsta cu el, insa, ma inteleg f bine cu toti.cand i-am zis mamei mele mi-a zis ca sunt prea mica si ca ies prea des[pana acum am iesit aproape in fiecare zi cu ei ]apoi, i-am zis ca nu mai ies din kauza ei, dupa care fratele meu a plecat si ea mi a zis urmatoarea fraza: Dc nu ai mai iesit? eu vorbeam de revelion! nu mai inteleg nimiiiiiiiic straight face pur si simplu simt ca, cedez.adica acum imi zice ceva apoi altceva:-

2 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Adica vrei sa zici ca uita ce a zis? Nu stiu, poate are si ea probleme, sau are o boala, nu vreau sa zic asta poate gresesc poate are Alzheimer, dar nu cred, e o boala grava, doar daca e pe gradul 3, adica depinde cati ani are, ca daca e batrana 50-60 e ceva normal dar daca are 30-40, si uita lucruri foarte des, atunci nu e ceva normal.Sanatate!
Bafta si Craciun Fericit!

| SiMoNa_1442 a răspuns:

Nu stiu ...incearca tu sa mai lasi de la tine si va lasa si ea. poate are si ea necazuri