| adεLііηa a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Deci 2 cuvinte. Bal si india. Dansam si trebuie sa facem astfel o poveste, de dragoste preferabil. Idei? Gen ma vrea el si eu nu, apoi eu da si el nu apoi amandoi dar nu ramanem nicicum. Nu stiu dar mai compleex. Ajutor va rog. Dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| AlexanderMcQueen a răspuns:

Ce pot sa zic aici... v-ati cunoscut la o petrecere, dragoste la prima vedere (initial din partea lui daca tu zici ca nu il vrei), el incercand prin diferite moduri sa te caute mai apoi sa iti demonstreze ca te vrea cu adevarat, apar pe parcurs anumite probleme. Si anume cel mai probabil ii faci tu aceste "probleme". Pana la urma iti arata, totul ti se pare minunat dar este prea tarziu fiindca nu ii mai poti da de urma si esti disperata sa o faci. El isi gaseste "umarul pe care sa plângă" si in final va regasiti. Totul se destrama din cauza parintilor. Sper ca am fost de folos si nu am aberat laughing (prea mult). Seara buna!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pune-ti mintea la contributie, nu lenevii, ca nu castigi nimic!

| adεLііηa explică (pentru Violleta2022):

E ok mi am gasit singura. Nu trebuie sa te impacientezi asa, nu te o pus nimeni sa raspunzi la intrebare. Salut