Pentru inceput aceasta fata nu iti este o adevarata prietena daca iti era avea incredere in tine si cu siguranta nu te barfea.Sunt sigura ca mai ai si alte prietene, adevarate sa spun asa deci sfatul meu nu te mai impaca cu ea si a doua oara. Oare inteleg eu bine tu si baiatul va intelegeti mai bine decat el si ea? Din cate am citit voi doi ati fost incapatanati sa pastrati legatura mai ales pe ascuns.Ea nu are incredere in el care probabil i este fidel si asta nu este bine deaorece este foarte posesiva.Si chiar se iubesc caci mie nu imi suna a iubire, sa fi posesiv nu inseamna sa iubesti.Lasa-o pe ea si daac tu ai o relatie de prietenie ata de stransa cu baiatul sa o pastrati, inseamna ca voi 2 aveti multe in comun iar un prieten bun inseamna foarte mult in viata unui om.Cat despre barfe nu stiu sincer ce sfat sa iti dau ia te poate ataca oricand cea ce nu mi se pare normal la un om in toate mintile. Poate spune multe lucruri celorlalti iar ei i cred deoarece le place barfa si rautatea chiar daca cea ce se spune nu este adevarat, acestor oameni le lipseste o doaga si viata, plictisiti de propia viata si brusc li se pare mai interesanta a altora si cu bune si cu rele.Nu stiu ce sa faci in privinta asta, sa ignori, sa nu mai fi ata de evidenta in relatia ta de prietenie desii...Bafta si fii calma si fericita in stilul tau! te pup!
Sa incerci sa ii explici prietenei tale...ca tii la prietenia cu ea.
si ca intre tine si prietenul ei..nu am fost absolut nimic, in afara d eu relatie de prieteni..si atit..si sa-i zici sa nu te mai birfeasca fara motiv...
tu sa incerci sa demonstrezi ca nu este asa.
Iar daca. nu va impagati..las-o sa vorbeasc.tu singura stii cine esti si cum esti...
Viata este prea mica pentru :ura, certuri, birfe..."
Bafta.
Sper ca am fost de ajutor?
croissant întreabă: