| coxx a întrebat:

am mare nevoie de voi. nu cred ca exista ce vreau eu sa va intreb. dar sa incercam. in vara asta vreau sa ma duc la tatal meu in spania, dar problema este ca nu ii stiu adresa si nu il pot intreba pentru ca e surpriza laughing nu exista ceva program ca sa pot cauta adresele unor persoane dupa numele. tara si orasul unde sta. sau daca nu stiti atunci spuneti-mi un mod de a-l cere fara ca sa se prinda el laughing ceva minciunica. nu imi vine in cap nimic. va rog sa ma ajutati. dau funda

Răspuns Câştigător
| deniisu a răspuns:

Poti sa i spui...ca iai facut o felicitare sau ai niste poze draguta si vrei sa i le trimiti sau ca vrei sa i trimiti o scrisoare, sau ca ti-au cerut la scoalahappy

4 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Buna deci programe nu exista decat google map thinking Dar daca nu i sti adresa fara rostlaughing Minciuna acum deci il suni si il intrebi asa : Ce faci tatii? " Si ce mai vorbiti voi pe acolo. La un momentad i spui auzi tatii am un priect de facut [daca esti la facultate] sau imi trebuie la munca [sau unde vrei tu orice] si i spui ca iti trebuie adresa strada numarul sua bolcul tongue Si gata minciuna love struck smug si sectoru si comnua si orasu tot laughing` asa acum bafta s ce sa zicc Calatorie placuta tongue smug Ps nu merge cu avionuu` laughing Pe mine am sprie avioanele :-s

| CatalinM a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca vau cerut la scoala unde sunt parinti demiciliati si adresele si atunci ai motiv sa o ceri

| Fllorentina a răspuns:

Pai nu ai cum sa afli tongue dar el chiar nu va spus cand a plecat orashul unde se alfa sau adresa? nu tia trimis niciodata vreun paket sau vreun plik?

sau nu ai ceva prieteni de familie pe acol de la care poti sa afli?

| coxx explică:

Ms... inna nu, nu mi-a tr nimic prin posta sau ceva de ganu... le aducea el. mersi oricum la toti. mi-ati fost de mare folos