Poti sa i spui...ca iai facut o felicitare sau ai niste poze draguta si vrei sa i le trimiti sau ca vrei sa i trimiti o scrisoare, sau ca ti-au cerut la scoala
Buna deci programe nu exista decat google map Dar daca nu i sti adresa fara rost Minciuna acum deci il suni si il intrebi asa : Ce faci tatii? " Si ce mai vorbiti voi pe acolo. La un momentad i spui auzi tatii am un priect de facut [daca esti la facultate] sau imi trebuie la munca [sau unde vrei tu orice] si i spui ca iti trebuie adresa strada numarul sua bolcul Si gata minciuna si sectoru si comnua si orasu tot ` asa acum bafta s ce sa zicc Calatorie placuta Ps nu merge cu avionuu` Pe mine am sprie avioanele :-s
Pur si simplu ii spui ca vau cerut la scoala unde sunt parinti demiciliati si adresele si atunci ai motiv sa o ceri
Pai nu ai cum sa afli dar el chiar nu va spus cand a plecat orashul unde se alfa sau adresa? nu tia trimis niciodata vreun paket sau vreun plik?
sau nu ai ceva prieteni de familie pe acol de la care poti sa afli?
Ms... inna nu, nu mi-a tr nimic prin posta sau ceva de ganu... le aducea el. mersi oricum la toti. mi-ati fost de mare folos
Penaaaa1 întreabă: