O doamne complicat inteleg ca erai nervoasa dar daca tii la el nu trebuia sa ii zici ce i-ai zis ca poate si el are dreptate dar crede-ma a tinut la tine ca daca nu tinea nu statea cu tine.acum sincer nu stiu ce sa faci.nici nu stiu ce fel de om e el.si e incurcata rau. cere ajutorul unei persoane f f f apropiata lui si care sti tu ca ii zice tot.nu ii trimite mesaj si nu vb cu el pana nu afli ce gandeste. daca ii pare rau ca v-ati certat sau ceva genu.si vorbeste cu prietena cea mai buna crede-ma o sa fie mai bine.sti nu stiu de unde le scot ca nu mi s-a intamplat nici o data.nu stiu cum e.dar mereu stiu sa le dau altora sfaturi. sper ca te-am ajutat. daca da funda te rog
Buna,stii cum e,omul la nervi spune multe,dar oricum nu se vorbeste asa,poate chiar nu a simtit nimic pentru tine sau vrea sa te faca sa suferi,dar fi puternica,si fii cat se poate de indiferenta cu el,la scoala fa-te ca nu il vezi si ignora-l, nu il baga in seama.Mai bine incearca sa il uiti, sa treci peste si sa nu pui la suflet vorbele lui.
Geo2969686 întreabă: