Vb cu el. Sp ca vrei sa te impaci cu el si intreaba-l daca mai vrea sau nu sa fie cu tine Daca el te iubeste o sa se shimbe si asta numai pentru tine
Succes!
Il intrebi daca mai vrea sa aiba o relatie cu tine, si daca va fi in stare sa se schimbe macar putin pentru tine.Totusi daca tinea si el la tine facea tot posibiliul sa te impaci cu el, te suna, te cauta etc. Tu stii mai bine ce fel de sentimente sunt intre voi si daca intr-adevar te merita sau nu!
Succes!
Pai tu crezi ca te joci asa cu un baiat esti ceva de genu : du-te/vino ceea ce nu e foarte bine nu e bine sa iti bati joc.
Probabil e prea tarziu... A fost alegerea ta sa il parasesti... El s-a obisnuit cu ideea si a mers mai departe... El acum are o parere proasta despre tine... De aia ti-a trimis un smile cu rusinos... Crede ca ar trebui sa-ti fie rusine, pentru ca l-ai parasit si acum il vrei inapoi. Dupa parerea mea ar trebui sa-l lasi in pace si sa cauti pe altcineva.
Oamenii regret doar atunci cind pierd, sincer, imi pare f rau pentru tine, te inteleg, pur si simplu nu as vrea sa te invinuesc ca de ce l-ai lasat, poate intr-adevar ai gresit dar poate nu, doar"TOT CE SE FACE SE FACE SPRE BINE"si inca cu rs la sms, chiar nu prea e reusit, insa, asteapta sa vina, sa discutati, numai sa nu te pui in genunchi sa-l rogi sa fie cu tine, pur si simplu vb despre voi, ca daca mai tine la tine, si daca ...pai propunei, doar propunei sa se intoarca...si vezi ce zice, si apoi ii zici, ca daca nu te intorci acum, intr-in fel de asta,, pai sanse nu vor mai fi,,, da de schimbat o pers e f greu, sufera si el, suferi si tu...asta e sfatul meu, vrei il urmezi, vrei nu, iti urez succes,,, si...inainte de a face ceva, gindeste-te mult, dar...si asa omul pe greselile lui se invata, insa cel mai bine ar fi ca pe greselile altora sa te inveti,, oricum, multe se pot intimpla, nu suntem ideali...
Daca il iubesti nu trebuia sa-l parasesti. Vorbeste cu el fata in fata sa vezi ce gesturi face. Pate asa o sa rezolvati ceva.
Te ro frumos, imi dai voie sa rescriu?
Buna...am nevoie de ajutorul vostru.Cu o luna in urma m-am despartit cu prietenul meu, eu am plecat in week-end in Rusia.Si inainte de a pleca am hotarit sa-l las, deoarece el era neserios. In toata serile numai baluri la el acasa. El ii spunea prietenei mele ca ii pare rau ca ne-am despartit, dar nu vrea sa-mi impuna sa fim impreuna((. Noi am ramas prieteni. Iata ca zilele acestea am hotarat sa-i scriu totusi ca il iubesc si ca nu pot fara el...credeam ca imi va raspunde... dar nu a fost asa... mi-a raspuns la intrebare destul de simplu. Pur si simplu mi-a trimis 2 smile-uri ca e rusinos, atit, nimic mai mult. Nu stiu ce sa cred! DAR VREAU SA-L INTORC! VREAU PRINCIPALU SA-L SCHIMB, DAR NU STIU CUM? DATI-MI VREUN SFAT! VA ROG!
El trebuie sa se schimbe. Ai facut destul de bine! Cu baietii neseriosi nu se merita... Sper ca te-ai distrat in Rusia \
N-o sa schimbi niciodata pe nimeni. daca il iubesti, il iubesti asa cum e. daca vrei altceva, iti vezi de drumul tau.
Cred ca totusi mai simte ceva pentru tine. explica'i ca mai vrei sa fiti impreuna Bafta!:*
ale0409 întreabă: