| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a întrebat:

am nevoie d ajutor...eu si prietena mea cea mai buna eram de nedespartit si niciodata nu ne-am certat...inainte eram destul de "cuminti" dar acum am devenit cele mai rele sh vagaboande d la noi...si toata lumea da vina p prietena mea...ca ea m-a schimbat sh p mine asa si nu stiu ce... din kauza mea a certat-o mama ei...sh toata lumea ne vorbeste d rau...parca am fii vedete...mam saturat d situatia asta sh d atatea minciuni...nu mai stiu c sa fac... ajutati-ma va rog...multumesc...

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Poate ca si eu am o poveste asemanatoare de a ta...Lasa rautatile oamenilor, stii ei te vorbesc pe la spate cd te considera superior lor! Eu cred ca u ai fost o fata care nu a iesit dn vorbele mamei, si acum faptul ca tu detii cat-de-cat controlul vietii tale te face sa crezi ca esti prea rebela, si pe ceilalti comportamentul tau de "fata rebela" ii face curiosi! Parerea mea este ca tu esti o fata destul de inteligenta...Incearca sa nu mai iesi in evidenta... Fa tot ceea ce vrei, dar nu le arata celorlalti...Sunt sigura ca vei reusi! Succes mult!

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu inteleg...de ce te intereseaza ce vorbesc toate babele barfitoare?raised eyebrows
Tu esti tu, te schimbi cum, cand si in ce vrei tu, nu o sa fii mereu cum vor altiistraight face...

| Antrax a răspuns:

Nu-i baga in seama vad in tine ceva si de aia vor sa te schimetonguetraieshtetzi viata fara regrete si fi tu insatzitongue

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Grava problema. Poate ar trebui sa mai lucrati la imaginea voastra: vagaboande nu e tocmai tabloul cel mai frumos, dar e cool, macar atata pot intelege si eu.
Ce-ar fi pe langa asta sa adaugati si istete?

| Chocolate a răspuns:

Da'le incolo de babe, si de barfitori, si pe mine si prietena noastra ne condamnau mereu, eram de vina, ziceau ca suntem mai rele ca baietii, odata treceam pe langa o scara si noi k oamenii si la o baba i sa spar geamul si nea vazut trecand pe acolo si a dat vina ca noi le-am spart, eu am inceput sa rad in hohote si neau chemat si parintii dar am iesit nevinovate asa cum eram, mereu cand se intampla ceva toti se uita la mine ca sunt mai rebela dar am si eu limitele mele, si eu sunt un fel de vedeta in fata blocului, la mine in clasa, is subiect de barfa si eu si prietena mea si eu ma bucur de asta ma simt importanta pentru ceilalti si sunt populara chiar si prin barfe, nu stiu ce isi tot ocupa lumea asa cu noi? sa ne barfeasca si judece, sa-si vada de treaba.
auzi inainte va criticau ca sunteti prea cuminti acum cica sunteti prea rele, dau incolo de trebuie zile sa se duca dracu si sa taca o datawinking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ati cazut dintr-o extrema in alta! Voi de cale de mijloc, n-ati auzit?
Incercati sa va purtati la fel ca majoritatea adolescentelor de varsta voastra. Sa stii ca a fi nonconformist, nu inseamna neaparat a frecventa medii infractionale...ca am impresia ca acolo va indreptati cu pasi mari. Da doamne sa gresesc.

| ing. a răspuns:

Nu`i bagati in seama pe rautaciosi. Dar daca zici ca mama ei a certat`o, ar cam trebui sa redeveniti "cuminti".
Adica, incercati sa nu mai "umblati aiurea" si sa aratati lumii si partea voastra buna.
winking Multa bafta si pupici:*

| PauLa.M a răspuns:

Daca vrei sa nu mai stie lumea de tine/voi sau ceva de genu sa nu te/va mai vorbeasca. retrageti va din toate anturajele cunoscute/negative din oras (daca faceti parte).mai slab cu cluburile (in caz ca umblati) si faceti va grupul vostru de prieteni. sau intrati intr un anturaj de care nu vorbeste lumea de rau. happy

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

@ MucealuiFlaimoc nu furam... dar umblam aiurea si no...nu prea stam p acasa

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ explică:

Dar inainte lumea ne critica ca suntem prea cuminti si acum am ajuns subiectul lor d barfa...n-am vrut sa ascult barfele lor dap au aparut altele...foarte grave...ni s-a spus ca ne sh drogam...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi situatie am fost si eu.happy in clasa a 6-a m-am imprietenit cu o fata de la mine din clasa am devenit cele mai bune prietene si eram cuminti invatam bine ne faceam temele. dar in a 7-a am inceput sa chiulim si sa luam note mai proaste...colegii mi-au zis sa nu mai fiu prietena cu ea ca din cauza ei am decazut si chestii din astea.nu i-am ascultat pentru ca prietena mea a fost alaturi de mine tot timpul si nu m-am schimbat in niciun fel mai ales din cauza ei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunele tuturor adv si poate n-o sa mai fie asa