| AlexandraAlexuta a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Acum 2 ani aveam o "prietena" care spunea ca vom fi BFF pentru totdeauna. Un an mai tarziu,am aflat ca ma vorbeste pe la spate si nu ma mai baga in seama si umbla cu o alta prietena de a mea si apoi a spus ca ele doua sunt BFF. Incet,incet,fata aia a inceput sa imi fure toate prietenele apropiate si de fiecare data cand le sunam sa iesim imi spuneau ca sunt cu asa zisa mea "prietena". Acum am o noua BFF,care ma intelege si e exact ca mine, doar ca fata aia vrea sa mi-o fure si pe ea si ii tot da motive sa nu mai fim prietene. VREAU IDEI CU CARE AS PUTEA SA MA RAZBUN PE EA SI SA TREACA PRIN CE AM TRECUT EU! Va rooog!

5 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Razbunarea e arma prostului. Daca toate prietenele ti-au fost furate, inseamna ca nu au tinut la tine si nu te-au vazut ca o prietena adevarata.
Ce poti sa faci? Sa ii zici actualei BFF ca fata aceea e rea, si ca vrea sa va dastrame prietenia.Adica zi-i doar adevarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Este o pierdere de timp să te gândești la o asemenea creatură mizerabilă d-apoi la răzbunare și alte rahaturi, astea-s de copchii mici și numai în telenovele, trebuie să vorbești cu actuala ta BFF, să îi spui ce se întâmplă și ea, dacă îți este într-adevăr BFF (nu ca celelalte) va rămâne cu tine indiferent de ce ar spune acea fătucă.
Dar dacă și ea te părăsește, demonstrează că se lasă influențată din exterior, nu știe să ia propriile decizii și nu te place.
Dar nu îi sfârșit de lume pentru că :
„Lucrurile se schimbă / Prietenii pleacă/ Viața nu se oprește pentru nimeni "

| Justme111 a răspuns:

E invidioasă pe tine! Nu te stresa, si mie mi s-a intamplat la fel dar stiam ca nu vor dura mult prieteniile lor. stiam ca prietenia clădită pe minciuna nu o sa dureze..Si asa a fost

| Iuliana2018 a răspuns:

In primul rand nu te descuraja, iti consumi energia inutil pentru o persoana care nu merita, si daca v-ati inteles bine stii ce ii place si ce nu...deci daca chiar iti dorest sa te razbuni stii cel mai bine cea mai buna metoda, dar eu zic ca daca acele fete s-au lasat influentate nu iti erau suficient de bune prietene.

| Ştefan_Adriana_1999 a răspuns:

Cat ai tu? 12 ani? Fii matura, daca ea ti.a facut un rau voit atunci arata.i ca esti mai buna decat ea. Cum? Simplu: ignora tot, nu ii raspunde cu aceiasi moneda. Te vei simti mai bine decat daca te.ai razbuna happy