| Lavinia20 a întrebat:

am nevoie de ajutor. Am cunoscut un baiat, e rrom a stat in Spania dar acum a venit in vacanta aici E vecinul unei prietene si de vreo saptamana il cunosc ma rog de fiecare data cand trecea la magazin eu[noi] fluieram dupa el si pana la urma am ajuns sa vorbimhappybig grinmai la misto, dar macar am vb ieri seara mi-a da to tigare[nu fumez] dar sa nu refuz am luato dar cand a trecut la magazin din nou i-am dat-o inapoi. Am fk rost de id-u lui de la el si l-am cerut toate in gura mare si pe mess am vb ca el si am fk rost de nr lui. nu i l-am cerut el el mi l-a dat.["Acum vrei si nr de tel"]laughing
si mi la dat. azi cand am fost la prt mea l-am suna tk ascuns daca iesie la poarta... pana la urma a iesit. el e cam tacut eu sunt mai grasuta
imi dati si mie niste idei ce sa mai vb cu el. ca nu`i prea place sa fie intreabtlaughing

1 răspuns:
| ThePunisher a răspuns:

Ca sa vorbesti cu el, invata mai intai limba romana, ca se pare ca nu o stapanesti deloc... Apropo, ca sa imi poti citi mesajul, consulta un DEX (Dictionar Explicativ al Limbii Romane) ca sa intelegi foarte bine ce ti-am scris eu aici. Nu mai iesi la poarta cu rromi, si du-te si pune mana pe o carte de gramatica!