| YoDarky a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor cat mai multe raspunsuri pls.

Deci am fost cu o fata cam o saptamana.Ideea e ca nu ne'am despartit ca nu ne intelegeam exact pe dos ne intelegeam perfect, nu aveam nici o problema avem multi prietenei comuni si niste prieteni care ea crede ca nu ii stiu si le zice ca ma iubeste ma adora si tot asa.

Si eu tin la ea o iub sa zic asa pentru ca ne'am desp de cam o saptamana si tot nu pot sa ma gandesc decat la ea.Si chiar ma doare cand o vad si asa in general. Ne'am despartit din cauza mamei ei care nu era de acord c u mine ca cica sunt cam smechderas.

Am intrebat'o daca vrea sa ne impacam i'am explicat ca inteleg cu mama ei si ca o sa fac tot ce vrea ea doar sa fim impreuna si am lasat'o sa se gandeasca si in ciuda acestor fapte (vr sa va zic a i'am scris si niste poezii ca am talent si etc) a zis ca nu vrea sa ne impacam dar se uita asa la mine cu iubire si eu la ea si nu stiu ce sa fac cina ma poate ajuta ii raman dator jur funda sfaturi like pe FB tot ce vrea.pls help.sry ca am repetat intrebarea vreau cat mai multe raspunsurisad

1 răspuns:
| underground05 a răspuns:

Daca ea te iubeste intr-adevar nici mama ei si nici nimeni nu poate sa o tina departe de tine,acum depinde si cat e ea de,,asta vreau, asta fac''sper ca ai inteles,incearca sa o inviti la o plimbare,sa ii explici ce simti pentru ea si promite.i ca daca mama ei si.a facut o parere despre tine,vei face tot posibilul sa si.o schimbe,incearca sa mentii discutia calma, si ar trebui sa o intelegi daca te iubeste si totusi, nu se impaca cu tine poate ca mama ei a santajat.o oarecum si ii este teama. oricum ai rabdare cu ea.bafta