| DeeDee28 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.De cand eram mica imi rod unghiile si nu stiu ce sa fac sa ma opresc. Le rod cand sunt la tv sau cand ma plictisesc si uneori nici nu imi dau seama...doar din instinct. Am incercat sa ma abtin dar pur si simplu nu potsad si problema e ca am unghiile urate si as vrea sa am si eu manichiura frumoasa...va rog dati-mi niste sfaturi. Ce sa fac sa nu le mai rod?

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Si eu mi le rod. blushing da acum mi; au crescut 1 milimetru si sunt asa fericita day dreaming cand o sa fiu nervoasa o sa am ce face laughing)

cand te mai uiti la filme adu'ti ceva de rontzait. covrigi, popcorn, chipsuri, tot ce vrei. cand le termini pe alea adu'ti altceva.asa fac eu big grinlaughing doar la filme, ca in restttt... adica la ore de exemplu...n-am voie sa mananc laughing

5 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Uff...si eu sunt la felbig grin.De cand zic ca le las sa creasca... le las 2 saptamani pana mi se rupe una, j' dup'aia iar m'apuc de'nfulecathee hee
Mesteca guma, eu asa mai fac ca sa scap de tic, dar tot nu scap, se tine scai de minesad.
Tata:"dar tu crezi ca ti'am dat bani degeaba? Te'ai dus la dentist si' acum iti strici dintii cu ungiile?" asta e cea mai tare faza, pana acum imi zicea ca'mi stric unghiile, ca am mana frumoasalaughing
E greu... sper sa le las sa creasca macar putin, ca sa fiu si eu fericitalaughing.

Bafta.

| Daiana90 a răspuns:

Pai inainte sa le bagi in gura gandeste-te pe ce pui mainile si cati microbi se pot ascunde sub unghii.gandeste-te cat de frumoase ar fi daca nu le-ai mai roade. daca nu te opresti, nu o sa le mai poti lasa mari.iti zic asta pentru ca am vreo 4 fenomene in clasa care au ajuns sa aiba niste unghii de tot rasul si ti-e si scarba sa te uiti la ele big grin (scuze de expresie) din cauza ca le rod incontinuu de foarte mult timp.so daca mai vrei sa le ai mari atunci oprestete, gandeste-te ca esti murdara pe maini inainte sa iti bagi unghiile in guralaughing

| DeeDee28 explică:

Ms de raspuns larrii...crede-ma ca si eu sunt foarte fericita cand imi cresc putin...chiar si un milimetru. Ma bucur ca este cineva care ma intelegehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cand eram mica le rodeam dar acum nu pentru ca mi-am dat seama ca nu este frumos mai ales pe cele de la picoare dupa ce ai mei sau luat de mine am incetat sa sa fac asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cind privesti tv ia-ti ceva si maninca ...sau mesteca guma...si puneti unghiile in piper, asa a facut o prietena de-a mea, si ia ajutat, dar sa le dai cu piper tot timpul, si plus ai nevoie de multa vointa.succes! sper ca te-am ajutat!