Fiecare om, are momente mai bune, si momente mai proaste. Poate trece prin ceva dificil, de asta se comporta asa. Ar trebui sa vorbesti cu ea. Intreab-o ce are, spune-i ce te deranjeaza, daca sunteti prietene asa bune si de atata timp sigur te va intelege. Daca insa, dupa ce ii explici, continua sa se comporte asa, inseamna ca nu e o prietena adevarata, ca nu tine la tine, atat de mult cat ti tu la ea, lucru care ar trebui sa-ti dea de gandit, si care sa te faca sa te indepartezi de ea. Dar sunt convinsa ca dupa ce o sa discutati, o sa va rezolvati problemele, doar nu ati fost degeaba cele mai bune prietene atatia ani
Buna! Te inteleg si stiu foarte bine prin ce treci, mie mi s-a intamplat la fel, sa-ti spun ce am facut eu!
Am tras`o deoparte și am spus ca trebuie sa vorbesc ceva urgent cu ea, ea nu a fost prea de acord sa vina dupa care m-a respins; atunci eu am luat-o de mana si i-am spus:"Nu stiu ce se intampla te`ai schimbat foarte tare in ultima perioada, te rog daca poti deseara vino sa dormi la mine, o sa ne distram iti promit"Ea parca vroia sa rada, dar a acceptat! Cand am ajuns acasa am descarcat cateva filme cu adolescenti si un film de groaza...am cumparat cipsuri, floricele, suc etc.Am pus jos in fata calculatorului perne multe si plusuri mari...mi-am luat pijamaua si am asteptato, am asteptato ff mult timp, dupa a ajuns i-am deschis si am invitato inauntru am intrebat-o daca vrea sa ne uitam in reviste"Brovo girl" a spus ca da si asa am inceput sa ii dau drepatate cand spunea ceva chiar daca eu stiam ca nu era asa.Asa ne-am impacat!
Sper ca am putut sa te ajut:*!
Funda?:*:*:*
ArexuDeea întreabă: