| skriil a întrebat:

Am nevoie de ajutor. De ceva timp prietena mea cea mai buna este complet schimbata. Fara nicun motiv,jur, nu ma baga in seama,ma ignora,ma evita, ba chiar tipa la mine. NU i-am gresit cu nimic, ba chiar am incercat mereu sa o ascult sa o fac sa rada si sa fim ca surorile. Ea nu comunica cu mine deloc. Ba chiar vrea sa impuna anumitor fete sa numai vorbeasca cu mine. Nu are motiv. Ce se intampla? Tin la ea foarte mult. Suntem de 4 ani bune prietene. I-am dat si un mesaj prin care am intrebat-o.dar nu imi raspunde. Sunt o persoana slaba. Mereu depind de prieteni sau de altii. As vrea sa fiu stapana pe mine. Sa am incredere in mine si sa fiu puternica. sa nu depind de prieteni sa nu fac ce vor ei. Funda! Help

Răspuns Câştigător
| soriinaa a răspuns:

Fiecare om, are momente mai bune, si momente mai proaste. Poate trece prin ceva dificil, de asta se comporta asa. Ar trebui sa vorbesti cu ea. Intreab-o ce are, spune-i ce te deranjeaza, daca sunteti prietene asa bune si de atata timp sigur te va intelege. Daca insa, dupa ce ii explici, continua sa se comporte asa, inseamna ca nu e o prietena adevarata, ca nu tine la tine, atat de mult cat ti tu la ea, lucru care ar trebui sa-ti dea de gandit, si care sa te faca sa te indepartezi de ea. Dar sunt convinsa ca dupa ce o sa discutati, o sa va rezolvati problemele, doar nu ati fost degeaba cele mai bune prietene atatia ani happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta este dorinta ei las-o in pace.
Ea are de pierdut o prietenie adevarata.
Si nu uita ca sunt multe alte fete cu care te poti intelege bine, nu este singura de pe pamant.
Fi independenta si curajoasa.
Bafta

| Gina2 a răspuns:

Buna! Te inteleg si stiu foarte bine prin ce treci, mie mi s-a intamplat la fel, sa-ti spun ce am facut eu!
Am tras`o deoparte și am spus ca trebuie sa vorbesc ceva urgent cu ea, ea nu a fost prea de acord sa vina dupa care m-a respins; atunci eu am luat-o de mana si i-am spus:"Nu stiu ce se intampla te`ai schimbat foarte tare in ultima perioada, te rog daca poti deseara vino sa dormi la mine, o sa ne distram iti promit"Ea parca vroia sa rada, dar a acceptat! Cand am ajuns acasa am descarcat cateva filme cu adolescenti si un film de groaza...am cumparat cipsuri, floricele, suc etc.Am pus jos in fata calculatorului perne multe si plusuri mari...mi-am luat pijamaua si am asteptato, am asteptato ff mult timp, dupa a ajuns i-am deschis si am invitato inauntru am intrebat-o daca vrea sa ne uitam in reviste"Brovo girl" a spus ca da si asa am inceput sa ii dau drepatate cand spunea ceva chiar daca eu stiam ca nu era asa.Asa ne-am impacat!
Sper ca am putut sa te ajut:*!
Fundapuppy dog eyessmug?:*:*:*