Stai linistit, ca ai sanse. Gaseste ceva pentru deschidere, ceva comun, poate ai vreo intrebare sa ii pui, apoi muta discutia la ea (vorbiti despre ea). Intreab-o ce face serile, ce face in weekend, ce pasiuni are, unde ii place sa mearga. Afla ce filme, muzica, literature sau altele prefer. Intreab-o daca merge in excursii sau la plimbare. Punee-o sa iti povesteasca despre ea. De ce: In primul rand la toti ne place sa vorbim despre noi, deci ii va face placere. Apoi tu afli unde o poti invita si te poti pregati un pic ca sa discuti lucruri care ii plac ei. Stiind mai mult despre ea vei si avea mai multe subiecte de discutie.
Incearca sa o inviti afara, la plimbare sau la suc. Vei avea mult mai mult success!
Buna AngelikGamerTPU, parerea mea ar fi sa fii mai sociabil cu ea, sa vezi ce ii place sa faca, cu cine isi petrece timpul, sa o scoti la un suc, sa nu fi TIMID, sa iesi in oras sa va plimbati sau orice alte activitati care i-ar face pe plac. Incearca sa o faci "fericita", daca vezi ca rade si se simte bine cu tine ar fi un pas mare pentru tine. Cunoaste-o inainte de a face acest pas, ca cu timpul se pot schimba radical unele chesti din viata ta si daca e prima Dragoste ai putea suferi din asta. Asta depinde de la om la om si tine minte daca nu poti reusi nu ceda, nu la ea se termina totul poti cunoaste si alte fete cu timpul.Toate la timpul lor. Imi pare bine ca ti-am fost de ajutor.
eu cand eram clasa a 9-a eram cu o fata din a 12-a, credeam ca d vrajeala, ca sta asa cu mine
a tinut 2 ani relatia, nu conteaza varsta
doar baga fata in seama, si vezi cum raspunde! daca vorbeste sec, las-o! daca nu raspunde sec, deschide un subiect comun, nu despre scoala, sau concurs! ceva nu stiu, o pasiune comuna! apoi cateva complimente (nu multe ca e o vorba " fereste-te de omul care te lauda") si, acum cel mai greu si usor in acelasi timp, ramai tu, nu te transforma in altcineva, pentru ca poate la inceput o sa te placa asa, ca pr altcineva, dar gandeste-te tu cat o sa poti ramane altcineva?! succes!