| Sophie14444444444 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Deci: prima data am cunoscut o vecina. Am fost cele mai bune prietene, iar la un joc unde trebuia sa calci pe cineva. Am calcat-o si s-a suparat pe mine foarte rau. Si ea m-a calcat pe mine si n-am mai zis nimic. In fiecare zi venea pe la mine etc. Mai exista si alti vecini si vecine de varsta noastra si ea nu suporta sa stau pe langa ei si cand a vazut ca am calcat-o a crezut ca m-am aliat cu cineva. Ea mi-a spus numai minciuni despre toti copiii si lor invers ca sa nu vorbim. Acum eu vorbesc cu 2 fete care au fost prietene cu fata aceea si le-am spus ce lucruri au zis despre ele, iar fetele i-au spus fostei mele prietene. Deci acum chiar nu mai stiu ce sa fac. Ieri am plecat de la fosta mea prietena pentru a ma intalni cu celelalte 2 si i-am spus ca am treaba acasa. Vreau niste sfaturi. Va dau funda, voturi, vreau doar sa aud niste pareri. Stiu ca nu trebuia sa o mint dar imi pare foarte rau de ea.
P. S: Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele.

4 răspunsuri:
| xGloryaax a răspuns:

Trebuie sa fii prost sau dereglat mental ca sa te superi asa repede las-o dracului nu e buna de nimic imi pare rau da mai bine ii spui sa nu mai fiti prietene

| php a răspuns:

Pai cred ca"fosta" ta prietena e o mincinoasa si o barfitoare atata timp cat zice numai minciuni desprea astiihappy ea a mintit ca sa te tina doar pentru ea dar daca iti era prietena adevarata probabil ca stia ca nu o sa o lasi balta... eu zic sa o lasi in pace si sa iti faci alte prietenehappy

| norbee1994 a răspuns:

Cati ani ai ? laughing

| myhaelamar86 a răspuns:

Deci prima baga nasoale intre tine si celelalte, iar cele 2 ii spun primei ca o barfesti. ieri ai mintit-o ca pleci acasa, probabil cele 2 "prietene" ii vor spune ca ai fost cu ele. Singurul lucru care pot sa-l spun e: abia astept sa vad ce sa mai intampla azi si maine. Sa ne tii la curent te rog.