| dianadiaaa17 a întrebat:

Bună. Am nevoie de ajutor. Eu sunt de 1 săptămână jumătate într-o relație cu un băiat. Părinții lui nu știu despre noi fiindcă el an ales că este mai bine să nu le spună. Sâmbătă am fost la cinema și cineva din familia lui ne-a văzut. Inițial voia să vină duminică la mine. Duminică mi-a spus că nu mai poate veni și că are ceva de vorbit cu mine. Mi-a spus că nu ne mai putem întâlni în privat fiindcă nu mai are voie afară și cu mine. Ai lui i-au interzis. Am vorbit alaltăieri cu el la telefon și mi-a zis că mă iubește dar că are nevoie de timp să se gândească dacă are rost să continuăm relația asta sau nu fiindcă dacă da el trebuie să-și asume riscuri. Eu i-am spus să facă ce crede el că este mai bine. Înainte să închidă apelul mi-a spus că să am încredere în el ca mă iubește. Și de atunci nu mi-a mai scris nimic nici ieri nici azi.și eu tot aștept un răspuns clar din partea lui. Nu știu ce să fac. Dați-mi un sfat vă rog.

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ciudat sa iti interzica parinii la 18 ani, mai ales ca baiat, scuza nu are pentru faptul ca nu iti scrie, nu sta mama lui langa el in baie cand isi face nevoile, un mesaj il poti da indiferent de situatie, e cam devreme sa consideri ca "iubesti" pe cineva intr-o saptamana, poate are 18 ani dar tot ca la 14 se comporta, sunt de parere ca te duce cu vorba.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te iubeste dupa o saptamana impreuna?
Si e asa mare iubirea asta incat daca mamica nu il lasa afara major fiind s-a terminat relatia?
Sa fim putin realisti.

| siriusblack98 a răspuns:

Dar cat aveti? 12 ani? Daca da atunci vedeti-va de scoala!

| dianadiaaa17 explică (pentru siriusblack98):

Avem 18

| siriusblack98 a răspuns (pentru dianadiaaa17):

Trist atunci daca aveti 18 si parintii il tin din scurt ca pe un copil de 8 ani. Nu prea ai multe optiuni in situatia asta, realizezi, nu? El este cel care are puterea de a impune anumite lucruri in propria casa, mai ales acum avand o varsta care cere de la sine o anumita libertate. Tu chiar nu ai avea ce sa faci fara sa inrautatesti lucrurile. El este singurul care are un cuvant de zis ca este vorba de familia lui pana la urma.

| User123666 a răspuns:

La 18 ani cum spui tu ca aveti nu ar trebui nimeni sai interzica sa nu mai vorbeasca e liber sa faca ce vrea.