| perceive a întrebat:

am nevoie de ajutor... eu sunt minora, am o viata foarte. seaca! am fost adoptata de la 1 saptamana, parintii naturali ma iubesc mult, dar sunt batrani, tata e diabetic, mama e foarte stresata din cauza serviciului iar cand vine acasa daca o intreb sau o rog ceva isi descarca toti nervi pe mine, striga si imi spune sa o las in pace, nu am iubit, nici prietene, m-am distantat foarte mult de rude, si m-am concentrat pe scoala, m-am gandit sa imi iau un animal de companie, dar nu ma lasa mama! pe zi ce trece ma inchid tot mai mult in mine, si nu vreau asta, dar asa imi vine sa fac... nu stiu ce sa fac, ca sa uit de tot ce e in jurul meu, sa ma relaxez, sa ut de toata ura si tristetea asta ce o simt in suflet! am inceput sa vorbesc obraznic chiar la cand vorbesc cu o persoana cu cele mai bune intentii, deci sa merg in vacanta nu pot, sunt minora! ce sa fac? multumesc!

1 răspuns:
| hugo a răspuns:

Minora insemnand ce varsta? fa'ti niste prieteni, comunica mai mult, fa'ti un/o prietena cu care sa poti sta de vorba sa te descarci la ea(nu pe ea:tongue)in care sa ai incredere si in care stii ca la o cearta nu spune tot ceea ce i-ai spus. Parintii tai, parintii tai sunt prea fixati pe munca, isi petrec prea mult timp in acel serviciu si cu siguranta uita de lucrurile cu adevarat importante cum ai fi tu(bine sa nu spunem ca uita ca nici o clipa nu te uita, dar tu esti prima tinta cand ei ajung acasa)un animal nu te lasa, ai incercat un papagal? un agvariu cu pesti? ceva care sa iti placa si care sa iti dea si tie o oarecare responsabilitate? un lucru foarte bun faptul ca te-ai concentrat pe scoala, din pacate doar prietenii sau cineva in care ai tu foarte mare incredere te pot ajuta...incearca sa treci peste, viata este frumoase si merge inainte, incearca sa nu regreti nici o zi din viata ta pentru ca timpul nu se poate da inapoi si o sa inaintezi in varsta si iti vei da seama prea tarziu ca timpul a trecut, nu stiu ce sa spun... daca vrei sa mai vorbesti cu cineva sa te descarci cuiva cand iti vine sa injuri te pot ajuta.mai mult de atat nu pot face 4u, oate daca esti din bucuresti si iti place un sport, nu stiuthinking! bafta