Ce e in neregula cu vorbitul? Serios, daca nu vrei sa pari o ciudata e cel mai usor sa intri in vorba cu el.Nu mult, doar 'Hei stii unde e laboratorul de chimie?' si tot o sa te observe.Mai gaseste asa niste scuze sa vorbesti cu el si cand o sa fii sigura ca isi aminteste cum arati poti sa incepi sa-l saluti pe holuri si eventual sa vorbesti cu el pe mess.gl!
Ar trebui sa iti faci curaj sa ii vorbesti asa amical, va imprieteniti, nu cred ca asta te-ar face sa pari o ciudata
Dar de ce nu vrei sa ii vorbesti? cred ca nu l-ar deranja daca ai incepe sa ii zici,, buna'' sau ai face rost de id-ul lui...si totusi daca nu vrei cred ca poti sa mergi pe la el prin clasa pe la niste colegi/colege de-ale lui.dar cam de 3-4 ori pe saptamana.si sunt sigura ca daca te va vedea pe acolo te va observa si poate cine stieiti zic din experienta ...si eu am facut acelasi lucru o data, mergand la el in clasa si a functionat. apoi am fost impreuna totul e sa ai incredere in tine sper ca am ajutat:d bafta:*
Sh eu sunt in aceeasi problema dar sincer nu stiu sh chiar daca stie cineva sa imi spuna sh mie pls:X
Invata sa te faci remarcata... fa cunostita cu fete de exemplu, din clasa lui. vorbiti despre el si in final fa cunostinta cu el. daca devii mai populara in scoala sigur te va remarca