Sa te gandesti daca il vrei cu adevarat pentru tine, pentru ca daca nu ti-a placut de la inceput, cam greu e sa-ti placa de el mult timp de acum inainte. Poate iti place acum pentru ca vezi ca el are succes la alte fete, dar e posibil ca mai tarziu sa realizezi ca iar nu-ti place acel om asa de mult...de obicei daca nu-ti place un om de la inceput, n-o sa-ti placa prea tare nici mai tarziu.
Pai la inceput eu nu il cunosteam asa bine dar el pe mine da.El era mai secretos si de aceea. Dupa ce l am cunoscut mai bine am inceput sa am sentimente pentru el.In plus la inceput nu mai aveam nevoie de o relatie din cauza ultimei...
Daca el e mai secretos cum zici,o sa-ti fie greu sa nu stii daca te iubeste sau nu,lui o sa-i fie greu sa-ti declare sentimentele ce le are pentru tine, si nu stiu daca ti-ar place sa-l accepti asa, pentru ca in general femeie vor sa auda ca sunt iubire, apreciate, adorate...cat despre faptul ca te alinta,e posibil ca el sa urmareasca alte chestii, cred ca-ti dai seama la ce ma refer, adica sa marcheze, apoi sa se mandreasca ca te-a ""cucerit"".Tu stii mai bine, eu ti-am zis doar parerea mea.Numai bine iti doresc.
Daca esti incapatanata si tot ai refuzat orice avans, la ce te asteptai? Toti barbati au o limita, te iubesc ei pana vad ca nu iti pasa dupa merg la alta.
Pai lucrurile au decurs in felul urmator:El ma cunostea bine deoarece eu am fost deschisa cu el, in timp ce el era secretos si nu stiam pra multe.El stia ca am avut inainte o relatie care ma afevtat emotional (am 17 ani deci sa nu crezi ca sunt o fetita mica de 12 ani care se da la toti baietii) si ca nu mai caut relatii iar el totusi a spus ca ma place.Mie nu mi-a convenit lucrul acela.
Si chestia e si ca uneori am inpresia ca inca ma place deoarece mereu ma alinta cu "puiutul meu", "draga mea" etc
Penaaaa1 întreabă: