| Animelizz a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor.
Imi place de un baiat de vreo 2 ani am stat in fiecare an cu el in banca e gen bad boy si tot timpul ma cicaleste si ne batem in gluma. Dar acum cateva luni s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea. Ea s-a despartit de el pentru ca eu sufeream...i.am zis sa nu faca asta si ca nu trebuie sa se desparta de el pentru mine dar tot a facut-o. Asta a fost in iarna acum e vara si el e cu alta fata dar ia recunoscut prietenei mele cele mai bune ca mai tine la ea dar si la iubita lui..incerc sa il uit stiu ca nu merita dar dw fiecare data cand fac asta apare si incepe si ma cicaleste sau incepem sa ne batem in gluma. Afara stau cu prietena mea si "gasca" lui ca sa zic asa. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Ori ii spui ce simti pentru el, ori il uiti si cauti altul! Doar nu stai pana esti baba batrana gandindu-te la el acum!
Daca vrei sa fi asa tare cu el, spune-i! Ce se poate intampla? Rade, accepta, se sperie, o ia la fugahee hee Oricum nu te omoara. Si sunt multi baieti de treaba. Chiar pe TPU spuneau multi ca nu inteleg de ce nu au iubite, nu au vicii, sunt de treaba si cu bun simt.
Asa ca, spor la cautare!

| CryShiAtat a răspuns:

Ca să rezolvi această,, situaţie" după părerea mea ar trebui să tai răul de la rădăcină. Mai exact să te duci să îi spui că îl placi ş ai vrea să te lase în pace pentru ca astfel să îl poţi uita.
Succes! :*

| Animelizz explică (pentru CryShiAtat):

Cred ca o sa ii lesin in fata daca fac asta. laughing

| CryShiAtat a răspuns (pentru Animelizz):

Încercarea moarte n-are! :;

| eu1234512345 a răspuns:

As zice sa cauti altu, nu neaparat sa il uiti pe asta, dar cauta altu. Fa-te frumoasa si du-te in parc/pub/pizzerie/etc. De obicei baietii tachineaza fatele pentru ca le place sa le enerveze, da trage-i o palma si sa vezi cum te lasa in pace. Poti sa il faci gelos, dar nu cred ca va merge...

| Zorec a răspuns:

Nu merita. Daca e "bad boy", e clar. Astia care sar dintr-o relatie in alta la o diferenta de doar cateva luni, nu sunt de incredere.