Pai,aicea ar fi cam alegerea ta,deoarece daca tu crezi ca merita sa fi cu el,si ca te indragotesti de el sica totul va fi bine,insa daca toti te impig si zic hai fi cu el,tu nu ai sa fie din cauza asta,eu cred ca tie nu iti place in toalitate de el,si nu prea ai vrea sa fi,iar la partea cum sa ii spui nu este greu,sa te inteleaga daca tu n uvrei sa fi cu el,nu trebuie sa te oblige nimeni e alegerea ta faci ceea ce vrei tu nu ce vor prieteni tai, spune-i pur si simplu, ca nu vrei sa fi cu el decat prieten.Si daca te intreaba de ce, ca pur si simplu asa simti tu. Daca prietena ta s-a combinat cu x1 u nu trebuie sa te combini cu x2 daca nu vrei.Eu zic totusi daca pentru tine el iti este doar ''simpatic'' sa ramaneti doar prieteni.Aicea numai tu poti decide fa ceea ce crezi ca e bine, nu asculta pe alti ca nimeni nu stie mai bine ca tine
Yo zic ca asta nu depinde de varsta... parerea mea e sa va cuplati fara sa stie multa lume si sa vedeti daca va intelegeti.
Zii da daca chiar vrei sa ai o relatie serioasa
daca esti nesigura zii u,am fost intr'o situatie asemanatoare, fata mi-a zis da, iar dupa 3 zile mi-a dat papucii si nu intelegeam de ce.
oricum ai grija!
Pai daca tie tie un pic,, simpatic,, combina-te ca el... dupa aia daca iti va parea rau si ce conteaza ca e cu un an mai mic ca tine, varsta nu conteaza