anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutor.pentru cel mai bun rasp dau funda iar celelalte vot[puppy dog eyes]intr-o seara am stat p afara cu o f buna prietena si cu niste colegi(4 dintre care 2 erau cei mai buni prieteni. x1 si x2)[sai excludem ceilalti doi]. prietena mea si cu x1 trebuiau cica sa se comb in seara aia.am jucat carti p pede[se si au trebuit sa se sarute etc]. nu s'au comb ink.la o pedeapsa trebuia sa ma sarut cu x2.nu a nimerit gura ca la impins cineva d asta nu mai conteaza. ideea e ca in seara aia x2 a facut rost d id'ul meu si ma bagat in lista.si mi-a zis ca ma place etc. x1 i-a zis prietenei mele sa puna o vb buna la mine pentru x2.si tot x1 ma tot intreaba daca nu vreau sa fiu cu x2.si x2 la fel.vinerea viitoare ar trebui sa ne intalnim noi 4.si prietena mea sa se comb cu x1.si x1 si x2 vor sa ma comb cu x2. faza e ca e mai micde cat mine. aproape un an.arata mai mare dar si prietena mea mi-a zis o dta ceva d genu"ce fata sar uita la unu' mai mic". si e nasol. c sa fac.pana vineri. el tot vb cu mine p mess.ma mai intreaba.acum i-am zis kai zic vineri fata'n fata.nu vreau totusi sal tin pana vineri ca sa-i zic un mare "nu"dar nu sunt sigura totusi c sa-i zic.si cum sa-i zic nu... daca nu vreau. c ziceti? sa-i zic da? e frumusel.de treaba. dar nah.mai ales data prietena mea se comb cu x1 ar trebui sa ma comb si eu cu x2. da' e nasol.ca in nici un caz nu vreau sa se afle in sc.noi ne stim d mai mult tmp. dar in seara aia am vb. mie imi e un pic >simpatic:"dar nah. c sa fac? in scoala are o reputatie.asa si asa. ce sa fac?
Vreau rasp serioase. fara misto.mersibig grin

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Pai,aicea ar fi cam alegerea ta,deoarece daca tu crezi ca merita sa fi cu el,si ca te indragotesti de el sica totul va fi bine,insa daca toti te impig si zic hai fi cu el,tu nu ai sa fie din cauza asta,eu cred ca tie nu iti place in toalitate de el,si nu prea ai vrea sa fi,iar la partea cum sa ii spui nu este greu,sa te inteleaga daca tu n uvrei sa fi cu el,nu trebuie sa te oblige nimeni e alegerea ta faci ceea ce vrei tu nu ce vor prieteni tai, spune-i pur si simplu, ca nu vrei sa fi cu el decat prieten.Si daca te intreaba de ce, ca pur si simplu asa simti tu. Daca prietena ta s-a combinat cu x1 u nu trebuie sa te combini cu x2 daca nu vrei.Eu zic totusi daca pentru tine el iti este doar ''simpatic'' sa ramaneti doar prieteni.Aicea numai tu poti decide fa ceea ce crezi ca e bine, nu asculta pe alti ca nimeni nu stie mai bine ca tine tongue

4 răspunsuri:
| Ella_4255 a răspuns:

Yo zic ca asta nu depinde de varsta... parerea mea e sa va cuplati fara sa stie multa lume si sa vedeti daca va intelegeti.

| Oaki a răspuns:

Zii da daca chiar vrei sa ai o relatie serioasa
daca esti nesigura zii u,am fost intr'o situatie asemanatoare, fata mi-a zis da, iar dupa 3 zile mi-a dat papucii si nu intelegeam de ce.
oricum ai grija!

| Youknowimright a răspuns:

Pai daca tie tie un pic,, simpatic,, combina-te ca el... dupa aia daca iti va parea rau si ce conteaza ca e cu un an mai mic ca tine, varsta nu conteazabatting eyelashesbig grin

| Andramss a răspuns:

N-am inteles nimic.laughing)