De ce mai accepti sa ai o asemenea prietena langa tine, daca esti doar bataia ei de joc?
Tu chiar nu vezi ca nu are pic de respect pentru tine?
Da-i si asteia un sut in fund si mstai mai bine singura decat cu oameni care nu au pic de bun simt si respect pentru tine. Astia iti fac cel mai rau in viata, ca te jignesc in fata celorlati, iti arata tot timpul ca le esti inferioara si te controleaza cum vor ei, fiind cei mai toxic oameni pe care nu este recomandat sa-i ti niciodata langa tine ca-ti distruge viata si sanatatea.
"ma face nesimtita si in toate felurile"
Aceea nu e prietena.
Stai departe de asa ceva.
Stai CAT MAI DEPARTE!
Dupa ce iti iei distanta de ea, ai sa vezi ca vor apare oameni normali in viata ta.
Deocamdata nimeni nu vrea sa se asocieze cu tine pentru ca esti "prietena" cu o astfel de individa.
Nu știu câți ani ai dar trebuie să ai încredere mai mare în tine și să nu mai fi bătaia ei de joc, nu știi de la ce colț răsare o persoană minunată și pentru tine, îndepărtează te e clar ca este o persoană toxică pentru tine. Mai bine singur, decât o companie proasta. Crede-mă uneori singurătatea este frumoasă,
Încearcă să tr apuci de un hobby colectiv unde te vezi cu mai mulți oameni şi tr poți ímprieteni, sau poți încerca şi să-ți faci prieteni online da' nu stiu dacă va merge prea bine