anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am nevoie de ajutor. Sunt o fata frumoasa, mi-au spus multe persoane. Dar am un defect, care strica toata frumusetea. Am un dinte spart in fata, l-am spart in clasa a5-a si pana sa -l pot reface va mai trece un timp, adica in jur de 18-19 ani, dar nici atunci nu stiu sigur. Chestia e ca nimeni nu m-a placut, pana la 18 ani(daca o sa-l pot reface), eu nu o sa fiu placuta de nimeni si nu voi fi cu nimeni, ceea ce normal ca ma deranjeaza. Toate prietenele mele au avut o gramada de iubiti (am 14 ani si nu vreau neaparat la varsta asta, ma refer si pe viitor), ce pot face? Deci chiar ma simt foarte prost din cauza asta, am dintii frumosi, drepti, necariati, dar dintele asta strica tot, e primul din fata, deci va dati seama ca se observa foarte mult. Ajutor, dau funda!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Aoleu ai complexe complet aiurea, nu te refuza nimeni pentru un dinte spart ce naiba

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, dintele spart se rezolva chiar azi, trebuie doar ca mamica sa sune la un cabinet stomatologic si sa mearga cu tine acolo, ca sa plateasca medicul sa-ti refaca dintele.
Operatiunea dentara dureaza jumatate de oar si ai dintisorul ca si nou!
Nu trebuie sa astepti 4-5 ani sa-ti repari dintele, ca se cariaza, doare si vei fii nevoita sa ti-l scoata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt 100% sigur că nu dintele e motivul

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

și ai 14 ani, la dracu, citisem că ai 18 prima dată

| devilshelp a răspuns:

Se repara oricand dintele. Am avut o colega cu dintele spart in 5-8 si i l-a reparat intr-o zi la stomatolog. Nu stiu cat costa, dar te poti interesa. Daca ti-au spus multe persoane ca esti frumoasa nu inseamna ca asa si esti pentru toata lumea. In ochii unora da, dar altii te pot vedea urata