Ufffffff...nu isi da seama de ce face in mod sigur dar cred ca ar fi bine sa ii zici sa luati o pauza, ii spui ca nu poti sa mai stai mereu sa vezi ca pentru el ideea ta nu conteaza ci numai a prietenilor lui.Iti zic eu ca exact dupa ce o sa te piarda o sa isi dea seama cat insemni pentru el e chiar absurd...sincer. Cu toate ca baietii mereuuuuu facc asaa da in fine trebuie sa ii punem putin la respect si e singuru mod, dupa aia ei vad ce au pierdut si tot la noi se intorc.Eu zic sa faci ce vrea inima nu ce vrem noi cei dupa TPU te pupicccccccccciii :*
Prieteni lui sunt intr-un fel gelosi pe tine si cred ca de asta vor sa va desparta... daca tot pleci la facultate in alt oras si simti ca nu te mai intelegi cu el, poate ar fi mai bine sa va despartiti
Cam aiurea faza, daca zici ca te iubeste de ce isi pune "prietenii"cu ghilimele de rigoare pe primul plan cand te are pe tine? Nu mi se pare corect ceea ce face el. Spune`i ca din cauza lor te`ar putea pierde pe tine si da`i si niste exemple concrete cand te-a lasat pe tine balta si a facut ce au vrut "prietenii". Daca intr-adevar te iubeste se va schimba.Sa fii iubita.
Daca el te iubeste nu are nicio legatura prietenii totul vine din cauza voastra ce treaba ar avea prietenii, inseamn ca el isi iubeste mai mult prietenii decat pe tine dar pana la urma urmei nu va intereseaza pe nici unu prietenii sa se bage in reletia voastra, si mie mi se intampla la fel si zic azi ceva si maine ma schimb inapoi nu pot sa-i las deloc si de cate ori ma cert cu... toti prietenii rad.deci nu ar avea treaba peietenii da ei sunt si artagosi sa te certi mai rau.
Diorrus întreabă: