| Anne_3522 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, al cunoscatorilor. M-am tot gandit si as dori sa iau lectii de chitara. poate sa imi cumpar si o chitara. Nu stiu nimic despre ele, nu sunt in tema cu nimic dar tare mi-as dori sa invat sa cant la chitara. De aceea va cer ajutorul. Cine imi poate spune unde as putea merge sa fac lectii de chitara si sa nu fie un pret prea scumpicel. si cam cat costa o chitara? Chiar mi-as dori sa incerc sa invat ceva ce chiar imi place. Multumesc frumos :*!

1 răspuns:
| R0CA19 a răspuns:

Bunahappy nu stiu sa cant desi vad ca nu ai inca raspunsuri primite asa ca m-am gandit sa te ajutlaughing
O chitara acustica e in jur de 300 de lei noi, te duci la magazin si vorbesti cu vanzatorul si o sa iti arate el modele, teoretic nu ar avea de ce sa nu fie buna fiind acustica. De lectii te poti duce la Palatul Copiilor [nu stiu din ce oras esti dar cred ca exista asa ceva si pe la tine pe acololaughing] se dau lectii acolo, daca nu intreaba un cunoscut care face chitara sa-ti spunahappy dar iti zic din experienta a3 prieteni ca toti s-au lasat de chitra dupa vreo 1 an 2winkinghappy